İzlerken duygulanacaksınız: Kemal Sunal’ın daha önce hiçbir yerde görmediğiniz videosu ortaya çıktı

Düzenleyen:
İzlerken duygulanacaksınız: Kemal Sunal’ın daha önce hiçbir yerde görmediğiniz videosu ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam’ın usta ismi Kemal Sunal’ın daha önce görülmemiş bir videosu ortaya çıktı. Oğlu Ali Sunal ve Fatih Ürek ile dans eden Kemal Sunal’ın videosu sosyal medyada gündem oldu. Unutulmaz oyuncunun neşeli hallerini izleyenler çok duygulandı.

Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal'ın ölümünün üzerinden 22 yıl geçti. Uçakta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sunal’ın vefatı sanat dünyasını ve sevenlerini hüzne boğmuştu. 7’den 70’e herkesi güldürmeyi başaran merhum oyuncunun hiçbir yerde görmediğiniz bir videosu ortaya çıktı.

KEMAL SUNAL'IN VİDEOSU SOSYAL MEDYAYI SALLADI

3 Temmuz 2000 yılında vefat eden ancak unutamadığımız Yeşilçam'ın usta ismi Kemal Sunal'ın bu zamana kadar görülmemiş videosu sosyal medyayı salladı. Sunal'ın ölmeden önce çekilmiş videosu gündeme oturdu. Grup Laçin’in popüler şarkısı ‘Bekar Gezelim’ eşliğinde dans eden Kemal Sunal ve oğlu Ali Sunal’ın görüntülerini izleyenlerin içinde tatlı ve huzur veren duygular uyandı.

"İZLERKEN GÖZLERİM DOLDU"

Usta oyuncunun neşeli olduğu ve dans ettiği görüntüleri gören takipçiler gönderiyi beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Takipçiler ‘Gözler doldu izlerken’ , ‘Çok özlemişim, yaşıyormuş hissine kapıldım’ , ‘Sanki hiç gitmemiş gibi’ tarzında yorumlar yaptı.


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...