James Bond’un yıldızının çağrısı sonuç buldu: Depremzedeler için 100 milyon sterlin toplandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
James Bond’un yıldızının çağrısı sonuç buldu: Depremzedeler için 100 milyon sterlin toplandı

MAGAZİN Haberleri

Oynadığı James Bond filmiyle hafızalarımıza kazınan İngiliz aktör Daniel Craig, Türkiye ve Suriye'deki depremlerden etkilenenlere yardım çağrısında bulunmuştu. Ünlü oyuncunun çağrısı, 100 milyon sterlinin üzerinde para toplanarak cevap buldu.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremler, 11 ilde büyük yıkıma neden oldu. Son dört filmde "007 James Bond" olarak sinema izleyicisinin karşısına çıkan ünlü aktör Daniel Craig; depremzedeler için yiyecek, içecek, barınma, kıyafet gibi temel ihtiyaçları karşılamak üzere yardım çağrısında bulundu.

YARDIM ÇAĞRISI: ELİNİZDEN GELENİ YAPIN

Instagram hesabından çektiği videoyu paylaşan aktör, “Depremler saniyeler sürdü ama etkisi yıllarca sürecek. Hastaneler, okullar ve iş yerleri enkaza döndü. Yüz binlerce insan dondurucu kış koşullarında evsiz kaldı. Lütfen DEC’i destekleyerek onlara yardım etmek için elinizden geleni yapın” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncunun çağrısı üzerine 100 milyon sterlinin üzerinde bağış toplandı. Craig, bağışta bulunan İngiltere halkına övgülerde bulundu.

Birleşik Krallık'taki 14 yardım kuruluşunu bir araya getiren Disasters Emergency Committe (DEC) ile birlikte çalışan 54 yaşındaki aktör, depremlerden bu yana 101,5 milyon sterlin topladığını açıkladı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...