Kibariye, annesinin ölümünden sonra ilk kez sahneye çıktı… Dinleyicilere ricası yürek burktu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kibariye, annesinin ölümünden sonra ilk kez sahneye çıktı…  Dinleyicilere ricası yürek burktu

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ünlü şarkıcı Kibariye geçtiğimiz günlerde annesi Makbule Tokmak’ı kaybetmişti. Anne acısıyla sarsılan şarkıcı, zor günler sonrası konser verdi. Sahneye çıkan Kibariye, kendisiyle özdeşleşen ‘Annem’ şarkısını söylemek istemediğini belirterek seyircilerden af diledi.

Şarkıcı Kibariye’nin "Şofeer şofer" sözleriyle hafızalara kazınan annesi Makbule Tokmak, kalp krizi sonucu vefat etmişti. Hayatını kaybeden Tokmak, sessiz sedasız defnedildi. Zor günler geçiren ünlü şarkıcı uzun süre sonra sahnesi çıktı ve İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşattı.

VATANDAŞLAR SOKAKLARA TAŞTI

Kibariye, annesinin ölümünden sonra ilk çıktığı sahnede sevenlerini coşturdu. Yaklaşık 15 bin kişi kapasiteli Ataşehir Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda verilen konserde meydana sığmayan vatandaşlar Kibariye'yi dinleyebilmek için cadde ve sokaklara akın etti.

Kibariye, annesinin ölümünden sonra ilk kez sahneye çıktı…  Dinleyicilere ricası yürek burktu“ACI ÇEKMEDEN GİTTİ”

Annesinin vefatı dolayısıyla çok üzgün olduğunu ayrıca grip olmasına rağmen sahne aldığını belirten Kibariye, şöyle konuştu:

"Biliyorsunuz annemi kaybettim. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın, bütün mevtalarımız. Acı çekmeden gitti. Duygu sömürüsü değil bu bir gerçek. Hayat devam ediyor. Çocuklarımız var, ekmeğimiz için, sizler için, sizlerin sevgisi için, kendim için inanılmaz bir şevkle buraya geldim. Benim ağzımdan duymadığınız hiçbir söze inanmayın. Ben bir yerlere güzelliğimle gelmedim, dolandırıcılıkla gelmedim. Ben buraları sesimle, emeğimle, namusumla, sizlerin sayesinde geldim" dedi.

Kibariye, annesinin ölümünden sonra ilk kez sahneye çıktı…  Dinleyicilere ricası yürek burktu

‘ANNEM’ ŞARKISINI SÖYLEYEMEDİ

Sahnede 24 eser seslendiren Kibariye kendisiyle özdeşleşen ve her konserinde ve katıldığı televizyon programlarında okuduğu 'Annem' adlı şarkıyı ise seyircilerden af dileyerek okuyamayacağını söyledi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...