Kıvanç Tatlıtuğ 3. kez koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu nasıl?

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kıvanç Tatlıtuğ 3. kez koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu nasıl?

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un bir kez daha covid-19 virüsüne yakalandığı ortaya çıktı. Hemen tedavisine başlanan oyuncu hastalığı atlattı.

Son olarak Beren Saat ile ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ filminde başrol oynayan ve Serenay Sarıkaya ile ‘Aile’ dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, setten sete koşuyor. Bu dönemde bağışıklığı düşen oyuncudan endişelendiren bir haber geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Kıvanç Tatlıtuğ’un koronavirüstest sonucu 3. kez pozitif çıktı. Hafta sonu ateşlenen ve hastanede test yaptıran oyuncunun covid-19 virüsüne yakalandığı öğrenildi.

BULAŞTIRMAMAK İÇİN SIKI ÖNLEM ALDI

Hemen tedavisine başlanan Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve bebeği Kurt Efe‘ye covid geçirmemek için çok dikkatli davrandı. Evde ayrı bir odada kendisini izole eden Tatlıtuğ’un 3 gün sonra test sonuçları negatife döndü.

YARIN SETE DÖNÜYOR

Ünlü oyuncunun yarın ‘Aile’ dizisinin setinde işbaşı yapacağı öğrenildi. Peş peşe çok konuşulan reklam filmleri çeken Kıvanç Tatlıtuğ’un Beren Saat’le başrolünü paylaştığı ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ filmi 24 Kasım’da tüm dünya ile aynı anda Netflix’te seyirciyle buluşacak. Film, yolları bir şekilde New York'a düşen Serin ve Mehmet'in geçmişleriyle hesaplaşmalarını anlatacak.  Onur Güvenatam'ın üstlendiği filmde Beren Saat 'Serin', Kıvanç Tatlıtuğ ise Mehmet karakterini canlandıracak. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...