Kurt Efe babasının hesabını ele geçirdi, attığı tweetlere yorum yağdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kurt Efe babasının hesabını ele geçirdi, attığı tweetlere yorum yağdı

MAGAZİN Haberleri

Kıvanç Tatlıtuğ’un oğlu Kurt Efe, babasının telefonunu eline aldı. Ünlü oyuncunun Twitter hesabından tweet atan minik yaramaz, sosyal medyada gündem oldu.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile moda tasarımcısı Başak Dizer’in 1 yaşındaki oğulları, yaptığı hareketle Twitter’da en çok konuşulanlar arasına girdi. 

İLK TWEETLERİNİ ATTI

Dün akşam Kıvanç Tatlıtuğ'un Twitter hesabından atılan tweetler dikkat çekti. Sosyal medyada espriyle karşılanan mesajlar, büyük ihtimalle Kurt Efe'nin minik parmaklarından çıktı. Hatta hesaptan hız kesmeyip bir GIF de paylaşıldı. Ancak kısa bir süre sonra bu paylaşımlar silindi. 

Minik Kurt Efe’nin bu hareketi sosyal medya kullanıcılarını güldürdü. Tatlıtuğ’un paylaşımının altına takipçileri “Kıvanç abi çocuğun elinden al telefonu” , “Kurt Efe telefonu eline geçirmiş” gibi yorumlar yaptı.

Kurt Efe babasının hesabını ele geçirdi, attığı tweetlere yorum yağdı

BABASININ KOPYASI

Öte yandan uzunca bir süre oğulları Kurt Efe'yi gözlerden uzak tutan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, geçtiğimiz günlerde görüntülenmişti. Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Yalıkavak'ta görüntülenen çift ilk kez oğullarının yüzünü gizlemedi. Kurt Efe altın sarısı saçlarıyla sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Efe’nin babasına benzerliği ise dikkat çekti. Görenler "Aynı babası", "Babasının kopyası", "Küçük Kıvanç" gibi yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...