Müge Anlı’da sır perdesi aralanıyor! 20 yıldır kayıp Gamze bebek zengin aileye mi satıldı? Gizli tanık bildiklerini anlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Müge Anlı’da sır perdesi aralanıyor! 20 yıldır kayıp Gamze bebek zengin aileye mi satıldı? Gizli tanık bildiklerini anlattı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ATV’de hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenmeye devam eden ‘Gamze bebek’ olayı ile ilgili gizli tanık konuştu. Programa açıklamalar yapan kadın 2 yaşındaki Gamze Gündoğdu’nun ortadan kaybolmasıyla ilgili bildiklerini anlattı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te 2004 yılında 2 yaşındayken kaybolan Gamze Gündoğdu ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Gamze bebeğe ne olduğu merak edilirken, olayla ilgili şüpheler ve gizli kalanlar bir bir açığa çıkıyor. Peki, Gamze Gündoğdu kaçırıldı mı, öldürüldü mü yoksa ailesi tarafından zengin bir aileye mi satıldı?

Müge Anlı’da sır perdesi aralanıyor! 20 yıldır kayıp Gamze bebek zengin aileye mi satıldı? Gizli tanık bildiklerini anlattı - 1. Resim

20 yıl önce kaybolan Gamze bebeğin annesi ve babası Ömer-Yasemin Gündoğdu çifti kızlarını aramak için Müge Anlı'nın programına çıktı. Bebeğin nerede olduğu merak edilirken, stüdyoda anlatılanlar, aile içinde yaşanan olayları gün yüzüne çıkardı. Gamze'nin babası Ömer Gündoğdu, kardeşinin eşinin yaşadığı yasak ilişkinin olayla ilgisi olabileceğinden bahsederken, programda ortaya çıkan gizemli ilişkiler ve suçlamalar dikkat çekti. 

Müge Anlı’da sır perdesi aralanıyor! 20 yıldır kayıp Gamze bebek zengin aileye mi satıldı? Gizli tanık bildiklerini anlattı - 2. Resim

Müge Anlı Gamze bebeğe ne olduğunu araştırırken, ilişki yumağının ortasında kaçırıldığından şüphe edilen 2 yaşındaki Gamze Gündoğdu ile ilgili ATV ekibine ulaşan bir gizli tanık konuştu. 

GAMZE BEBEK EVLATLIK MI VERİLDİ?

Bildiklerini anlatan kadın bebeğin para karşılığı başka bir aileye verildiğini öğrendiğinden şu sözlerle bahsetti:

“Bir yıl önce bir yakınından duymuştum. Yasemin’in kasap Mümin Bey ile ilişkisi olduğu, çocuğun bu ilişkiden dünyaya geldiği, oğlunun gelip çocuğu aldığı, yakın bir akrabalarında 3 gün kadar tuttukları konuşuluyor. Ondan sonra para karşılığı verilip verilmediğini bilmiyorum ama İstanbul’da durumu iyi bir aileye evlatlık olarak verildiği bilgisini öğrendim. Erkekler, ‘Ordu (Gölköy)’ tarafında çalışmaya gittiklerinde eşler yalnız kalıyor. Bunlar zaten bu arada yaşanan ilişki bağları. Çocuk arada kaybolup gitmiş.”

Müge Anlı’da sır perdesi aralanıyor! 20 yıldır kayıp Gamze bebek zengin aileye mi satıldı? Gizli tanık bildiklerini anlattı - 3. Resim

“ÇOCUĞU ORTADAN KAYBETTİLER”

Gizli tanık, sözlerinin devamında ise “Gülbani ile Mecit Bey’in arasında ilişkiyi Yasemin Hanım’ın eşi ortaya çıkarınca Yasemin ile Mümin’in arasındaki ilişki de ortaya çıkacak, ortalık daha fazla karışmasın diye çocuğu ortadan kaybettiler” dedi.

Çocuğun kaçırılma hikayesi ile ilgili olarak “Yaz ayı olduğu söyleniyor. Kırmızı bir arabanın beklediği ve Mümin Bey’in oğluna bu görevi verdiği, oğlunun çocuğu oradan alıp yakın birisine götürüp orada bıraktığı söyleniyor” şeklinde konuştu.

Müge Anlı’da sır perdesi aralanıyor! 20 yıldır kayıp Gamze bebek zengin aileye mi satıldı? Gizli tanık bildiklerini anlattı - 4. Resim

OLAY MÜMİN, MECİT, GÜLBANİ VE YASEMİN DÖRTLÜSÜ ARASINDA ÇÖZÜLECEK

Olayı Mümin, Mecit, Gülbani ve Yasemin’in aydınlatacağına vurgu yapan kadın, son olarak şunları söyledi:

“Yasemin Hanım’ın dostu olduğunu Mecit Bey söylüyor ama ‘Sormadım, söylemedim’ diyor. Gülbani de Yasemin’i ele vermemek adına şu an konuşamıyor. Yasemin zaten konuşamıyor. Mecit de Yasemin’le Gülbani’nin birbirine düşüp konuyu açıklamalarını bekliyor. Meselenin Mümin, Mecit, Gülbani ve Yasemin dörtlüsü arasında çözüleceğini düşünüyorum.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...