Muhteşem düet! Ajda Pekkan ile Semiramis Pekkan yıllar sonra aynı sahnede...

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Ajda Pekkan, iki yıl aradan sonra Harbiye Açık Hava’da sahne aldı. İzleyenlere müzik ziyafeti yaşatan Pekkan, sahneye kardeşi Semiramis Pekkan’ı da çağırdı. İki kardeş birlikte muhteşem bir düete imza attı.

Yıllara meydan okuyan enerjisi ve fiziğiyle her daim adından söz ettiren Ajda Pekkan, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda konser verdi. ‘Superstar’ lakaplı şarkıcı, kendisini dinlemeye gelenlerin kulaklarının pasını sildi.

“BENİM MUHTEŞEM KARDEŞİM”

Konserin sonunda kardeşi Semiramis Pekkan'ı sahneye davet eden Ajda Pekkan, kardeşiyle birlikte ‘Bu Ne Biçim Hayat’ şarkısını seslendirdi.

Kardeşi için övgü dolu sözler söyleyen Semiremis Pekkan, “Benim muhteşem kardeşim... Herkesin bir idolü var biliyorsunuz değil mi? Benim idolüm de Ajda Pekkan” dedi.

Muhteşem düet! Ajda Pekkan ile Semiramis Pekkan yıllar sonra aynı sahnede...

“ONUN İÇİN O KADAR MUTLUYUM Kİ…”

Ajda Pekkan ise kardeşi ile ilgili şunları söyledi:

“Semiramis şarkı söylediği zamanlar vardı ve tiyatro yaptı ilk önce... Muhteşem filmler yaptı, ben bakmaya seyretmeye doyamıyorum. Ama sonra galiba benim isteğimle evliliği tercih etti. 50 senelik emekli evlilikten... O yüzden birdenbire içindeki bütün her şeyi böyle güzel güzel paylaşıyor sizlerle. Onun için o kadar mutluyum ki...”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...