Ruhun Duymaz’ın Yıldız’ı Burcu Özberk, ‘torpilli’ iddialarına ateş püskürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ruhun Duymaz’ın Yıldız’ı Burcu Özberk, ‘torpilli’ iddialarına ateş püskürdü

MAGAZİN Haberleri

Söz yazarı Günay Çoban, isim vermeden oyuncu Burcu Özberk’i hedef aldı. Özberk’ten sert cevap gecikmedi.

Yeni dizisi ile ekranlara geri dönen Burcu Özberk, FOX TV ekranlarında yayınlanan Ruhun Duymaz’da Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşıyor. Oyunculuğuyla adından söz ettiren isim, bu kez sosyal medyada kendisine yapılan eleştiriye verdiği cevapla gündeme geldi.

KIZDIRAN SÖZLER…

Söz yazarı Günay Çoban, Twitter’da yaptığı paylaşımla oyuncu Burcu Özberk’i hedef aldı. ‘Torpilli’ imasında bulunan Çoban, şu ifadeleri kullandı: 

“Fan linçi çekemeyeceğim, o yüzden isim vermeden yazıyorum. Hanımefendinin birkaç ay önceki dizisi tutmadı. Hemen yeni bir diziye geçti, reytingler çakılınca o da kalkıyormuş. Dijitale film çekti, o da tutmadı. Hiçbir işi tutmuyor ama her iş ilk buna gidiyormuş. Nasıl oluyor da oluyor? Kendisi ya ağır torpilli ya da günümüzün moda tabiriyle ‘yıldız haritası inanılmaz’ olduğu için fena ballı :)”

Ruhun Duymaz’ın Yıldız’ı Burcu Özberk, ‘torpilli’ iddialarına ateş püskürdü

BURCU’DAN SERT CEVAP: BİRAZCIK EDEP!

Söz konusu eleştiriye Burcu Özberk’ten cevap gecikmedi. Tweet’i alıntılayan oyuncudan sert şekilde karşılık geldi:

“Keşke hayatlarını bilmediğiniz insanlar hakkında böyle kolayca klavye delikanlılığı yapamasanız. Keşke birazcık edepli olmayı bilseniz. Keşke burada sallamadan önce biraz araştırma yapsanız. Benim adıma çok güzel cevaplar verilmiş. Sevindim!” 

‘Aşk Mantık İntikam’ dizisinde ekran karşısına çıkan Burcu Özberk, daha sonra Murat Boz ile bir film çekmişti. Bir süredir ekrandan uzak olan ve dinlenen güzel oyuncu ‘Kraliçe’ dizisi ile geri dönmüştü. Ancak dizi 11. bölümüyle final yaparak sona erdi.

Özberk, şimdilerde FOX TV’de yeni yaz dizisi Ruhun Duymaz’da Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşıyor. Ünlü isim, dizide ‘Ece’ karakterini canlandırıyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...