Oğulcan Engin, Seda Sayan evlenirken ciğer yemeye gitmişti… Anne oğul arasında buzları eriten paylaşım

Düzenleyen:
Oğulcan Engin, Seda Sayan evlenirken ciğer yemeye gitmişti… Anne oğul arasında buzları eriten paylaşım

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Nisan ayında Çağlar Ökten ile evlenerek 7. kez dünya evine girmişti. Çiftin nikahına yakın dostları katılırken Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin annesini en mutlu gününde yalnız bırakarak Edirne’ye ciğer yemeye gitmişti. Sayan, kendisine ‘Sessiz sedasız evlen’ şartı koşan oğluyla barıştı. Ünlü şarkıcı 32 yaşına giren oğlunun doğum gününü sosyal medyadan kutladı.

Mayıs ayında Prag’da evlenmeyi planlayan Seda Sayan ve Çağlar Ökten planları iptal olunca çift lüks bir otelde nikah yapmıştı. İkilinin nikahına yakın arkadaşları katılırken, Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’in törene katılmaması dikkat çekmişti. Seda Sayan'ı yalnız bırakan Engin’in o gece sevgilisiyle ciğer yediği ortaya çıkmıştı.

“GÖZÜMÜN NURU OĞLUM”

Seda Sayan ile nikahına katılmayan ve annesiyle arası bozuk olduğu söylenen Oğulcan Engin aradaki buzları eritti. Ünlü şarkıcı oğlunun doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Şarkıcı, Instagram’dan fotoğraf paylaşarak altına “Gözümün nuru, oğlum” notunu düştü.

Oğulcan Engin, Seda Sayan evlenirken ciğer yemeye gitmişti… Anne oğul arasında buzları eriten paylaşımSeda Sayan'dan oğlunun doğum günü için paylaşım...


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...