Oğuzhan Koç bin pişman! Demet Özdemir ile barışmak için Seda Sayan’ın kapısını çaldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Oğuzhan Koç bin pişman! Demet Özdemir ile barışmak için Seda Sayan’ın kapısını çaldı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir 8 ay evli kalmıştı. Geçtiğimiz mayıs ayında boşanan çiftten Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir ile barışmak için Seda Sayan’dan yardım istediği ortaya çıktı.

Adım Farah dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, geçen sene ağustos ayında görkemli bir düğünle evlendi. İlişkilerinde kriz yaşayan ikili, 8 aylık evliliklerini Beykoz Adliyesi’ne giderek tek celsede bitirdi. Ayrılık haberi ile şaşırtan çift için Seda Sayan devreye girdi.

“GÖZDE BİR DULUM” DEMİŞTİ…

Boşanma sonrası evliliği hakkında ilk kez konuşan Oğuzhan Koç, “Gözde bir dulum. Şahane bir şey yaşadık. İyi ki yaşadık... İyi ki benim başıma böyle bir şey geldi. Her şey yolunda, hayat devam ediyor” demişti. Ancak Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir ile ayrıldıkları için pişman olduğu öne sürüldü.

Oğuzhan Koç bin pişman! Demet Özdemir ile barışmak için Seda Sayan’ın kapısını çaldı

DEVREYE SEDA SAYAN GİRDİ

Geçtiğimiz haftalarda bir araya gelen Seda Sayan ile Demet Özdemir’in buluşma nedeni belli oldu. TV100 Magazin Hattı’ndan Onur Üçkarışoğlu’nun haberine göre; Seda Sayan, Oğuzhan Koç’un ricası üzerine Demet Özdemir’e barışmak isteğini iletti. Bunun üzerine Sayan ile Özdemir bir araya gelerek 5 saat sohbet etti.

Uzun süre aynı mekanda vakit geçiren ikili çıkışta magazin muhabirlerinin sorularını cevaplamıştı. Buluşma sonrası kameralara konuşan Sayan, “Biz tatil boyunca hep mesajlaştık, bir araya gelmek için çok bekledik. O yüzden uzun sürdü bu akşamki buluşma ve sohbet” ifadelerini kullanmıştı.

DEMET ÖZDEMİR OĞUZHAN KOÇ İLE BARIŞMAYA SICAK BAKMIYOR

Oğuzhan Koç’un ricası üzerine Demet Özdemir ile buluşan Seda Sayan, ünlü oyuncuyu ikna edemedi. Özdemir'in barışma fikrine olumlu bakmadığı konuşulanlar arasında.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...