Reynmen’den şaşırtan hareket! Ödülünü çöpe atınca sosyal medyada gündem oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Dün akşam yapılan 49. Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödül alamayan Reynmen, şaşırtan bir harekete imza attı. Sinirlenen şarkıcı eski ödülünü çöpe attığı videosunu yayınlayınca tepki yağdı. Daha sonra ise sosyal medyadan konuyla ilgili açıklama yaparak "Arkadaşlar maalesef sizin oylarınızla yapılan törenler değiller bunlar. Üzerine gelmeniz gereken kişi ben değilim. Yapmayın" şeklinde konuştu.

49. Altın Kelebek Ödülleri dün akşam gerçekleşti. Kırmızı halıda birçok ünlü isim boy gösterdi. Sıla Türkoğlu, Simay Barlas, Caner Topçu, Kıvanç Tatlıtuğ, Edis, Çağlar Çorumlu, Salih Bademci, İrem Derici, Danilo Zanna, Ecem Erkek, Berfu & Eser Yenenler, Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Öznur Serçeler, Aslı Bekiroğlu, Mehmet Yalçınkaya, Melis Sezen, Özge Özacar, Semicenk, Nebahat Çehre gibi isimler geceye katılanlar arasında yer aldı.

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerini belirleyen tören Cem Davran ve Çağla Şıkel’in sunumuyla gerçekleşti.

Türkiye’nin yıldız isimlerinin bir araya geldiği gecede En İyi Erkek Şarkıcı Ödülü’nün sahibi Edis oldu. Edis, ödülünü Şevval Sam’ın elinden aldı. En İyi Rapçi Ödülü’nün sahibi ise Blok3 oldu. 

Reynmen’den şaşırtan hareket! Ödülünü çöpe atınca sosyal medyada gündem oldu

ÖDÜLÜNÜ ÇÖPE ATAN REYNMEN'E TEPKİLER YÜKSELDİ

2020 yılında ‘Yılın Şarkısı’ ödülünü alan ve bu sene ödüle layık görülmeyen Reynmen (Yusuf Aktaş), paylaştığı videoyla gündem oldu. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından 2020’de Altın Kelebek’te aldığı ödülü çöpe attığı görüntülere yer verdi. 

Kısa sürede gündem olan ismin paylaşımı tepki çekti. Sosyal medyada kullanıcılar bu hamlenin büyük bir saygısızlık olduğunu dile getirdi. 

Reynmen için “Hak etmediğini kendi de teyit etmiş” , “Terbiyesizlik. Ne saygı var ne nezaket” , “Çok büyük saygısızlık” , “Şöhreti taşıyamamaktan ve şımarıklıktan” tarzında yorumlar yapıldı. Bazı kişiler ise Reynmen’in bunu dikkat çekmek için yaptığını dile getirdi. 

REYNMEN'DEN AÇIKLAMA: ÜZERİNE GELMENİZ GEREKEN KİŞİ BEN DEĞİLİM

Tepkiler sonrası Reynmen sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Ödüllerin belirtildiği gibi halkın oylarıyla verilmediğini savunan isim, şöyle konuştu:

“Bu kadar ödül budalası olmayın. Attım, vitrinimde yer yoktu. ‘Bize saygısızlık’ gibi yorumlar yapıyorsunuz. Arkadaşlar maalesef sizin oylarınızla yapılan törenler değiller bunlar. Bunu size kimse söylemedi mi? Sizinle hiçbir ilgisi yok. Bu da bana karşı içiniz soğusun diye söylediğim bir şey değil, bilin yani bunu. Bu sizinle alakalı olan bir şey değil. Asıl saygısızlık bu değil mi? Yazık. Üzerine gelmeniz gereken kişi ben değilim. Yapmayın.

Şimdi de lütfen ‘Sen ne biliyorsun ki falan’ demeyin. Altın Kelebek özelinde söylemiyorum. Grammy ve Oscar’da da böyle şeyler konuşuluyor. Ödül törenlerinde böyle şeyler olmak zorunda, törenlerde işler şansa bırakılmamalı.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...