Şarkıcı Kibariye, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine seslendi: Kurban olurum size

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Şarkıcı Kibariye, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine seslendi: Kurban olurum size

MAGAZİN Haberleri  / Anadolu Ajansı

AK Parti'nin 22. Kuruluş Yıldönümü Programı’nda sahneye çıkan şarkıcı Kibariye, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a seslendi. Kibariye, “Kurban olurum size” diyerek sevgisini dile getirdi.

AK Parti'nin 22. Kuruluş Yıldönümü Programı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen programda konuştu. 

AK Parti’nin 22. yılına özel klip gösteriminin yapıldığı programda, Tefo ve Seko, Ceyhun Çelikten, Uğur Işılak ve Yücel Arzen de birer şarkı seslendirdi.

Müziğini Yücel Arzen'in yaptığı, "Dualar, Rüyalar, Umutlar Seninle" adlı özel hazırlanan şarkıyı, Kibariye ile ABD'li şarkıcı Della Miles ve Arzen söyledi.

EMİNE ERDOĞAN'A "YENGECİM" DİYE SESLENDİ

Daha sonra Kibariye söz alarak, Emine Erdoğan'a "yengecim" diye seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan’a “Kurban olurum size” diyerek, sevgisini dile getiren Kibariye, "Sayın Cumhurbaşkanım, yengeciğim Emine Hanım hoş geldin, kurban olayım. Kurban olayım sizi yaradana. Ne kadar şeref, ne kadar güzel. Biliyorsunuz ki ben hiçbir şeyimi saklamam; okumam yazmam yoktur ama hocam bana ezberletti şarkıyı. Çok da güzel oldu" dedi.

Şarkıcı Kibariye, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine seslendi: Kurban olurum size

Della Miles de Türkiye'de olmaktan duyduğu mutluluğu ve Türkiye'ye olan sevgisini dile getirdi.

Erdoğan, kürsüye çıktığında Cengiz Kurtoğlu sahneye gelerek, "Duyanlara duymayanlara" şarkısını seslendirdi. Erdoğan da Kurtoğlu'na şarkısı sırasında eşlik etti.

Kurtoğlu, şarkının nakaratını partililerle birlikte söyleyerek, Erdoğan'a "Biz sizi çok seviyoruz" dedi.

Erdoğan, konuşmasının ardından Emine Erdoğan ile programda sahne alan sanatçılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...