Seda Sayan, Çağlar Ökten ile evlenerek 7. kez dünya evine girdi

Düzenleyen:
Seda Sayan, Çağlar Ökten ile evlenerek 7. kez dünya evine girdi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Çağlar Ökten ile evlenerek 7. kez dünya evine girdi. Çiftin nikahlarını Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlu kıydı.

Şarkıcı Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile bu akşam bir otelde düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. Çiftin şahitliğini ise Safiye Soyman,  Faik Öztürk, Esra Özmen ve Fuat Özdolgun yaptı. Daha önce 6 defa nikah masasına oturan 59 yaşındaki Seda Sayan 1987’de Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç ile gizli bir evlilik yapmıştı. Ünlü şarkıcı 7. kez evlenmek için sevgilisi Çağlar Ökten'in teklifine 'evet' cevabını vermişti. Seda Sayan’ın gelinliğinin Gülşah Saraçoğlu, Çağlar Ökten’in damatlığının ise Tolga Çam imzası taşıdığı öğrenildi. 

PRAG PLANLARI İPTAL OLDU

Çift nikahlarını 7 Mayıs’ta Prag’ta kıymayı planlıyordu fakat vizede yaşadıkları sıkıntı sebebiyle tarihi öne çekip İstanbul’da evlendiler. 

ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR, NE İŞ YAPAR?

Mersin doğumlu Çağlar Ökten'in  annesi ev hanımı, babası ise elektrik teknisyenidir. Küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuş, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir. 7 yaşından beri şarkı söyleyen Ökten, sahne kariyerine dayısının işlettiği düğün salonunda başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Ökten, Sayan'ın sunduğu televizyon programında solistlik yapıyor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...