Seda Sayan’ın gurur günü: Oğlu Oğulcan Engin Türkiye’ye madalya getirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Seda Sayan’ın gurur günü: Oğlu Oğulcan Engin Türkiye’ye madalya getirdi

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin, sporda büyük bir başarı elde etti. Polonya'da düzenlenen Baltık Şampiyonası'na katılan Engin, kendi kategorisinde birinci oldu, genel klasmanda ise onunculuğu göğüsledi. Madalyalı fotoğraflarını ise sosyal medya hesabından paylaştı.

Seda Sayan ile Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin, spor kariyerinde önemli bir başarıya imza attı. İki yıldır sportif atıcılık ile ilgilenen isim, ‘2022 IDPA BALTIC CHAMPIONSHIP’e katıldı. Oğulcan Engin, Optics Expert kategorisinde şampiyon oldu. Genel klasmanda ise 10’culuğa adını yazdırdı.

BALTIK ŞAMPİYONASINDA BAŞARI

Cihangirde kendi mekanını işleten ve aynı zamanda sporla da ilgilenen Oğulcan Engin, güzel haberi sosyal medya hesabından paylaşarak “Haftasonu Polonyada katılmış olduğum “IDPA BALTIC CHAMPİONSHİP” - Genel klasmanda 10/112 kişi içerisinde, kendi kategorimde birinci oldum” notuyla paylaştı.

Seda Sayan’ın gurur günü: Oğlu Oğulcan Engin Türkiye’ye madalya getirdi

Oğulcan Engin’in paylaşımın altına başta annesi Seda Sayan, babası Sinan Engin başta olmak üzere birçok kişi tebrik mesajı yazdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...