Teoman öğretmenlik yaptığı yıllardan fotoğraf paylaştı, herkes aynı yorumu yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Teoman öğretmenlik yaptığı yıllardan fotoğraf paylaştı, herkes aynı yorumu yaptı

MAGAZİN Haberleri

Teoman, Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümü’nde eğitim gördüğü yıllardan bir fotoğraf paylaştı. Ünlü şarkıcı, o dönemde para kazanmak için özel ders verdiğini açıkladı.

‘Kupa Kızı ve Sinek Valesi’ , ‘Paramparça’ , ‘Bana Öyle Bakma’ , ‘Papatya’ gibi şarkılarıyla dillerden düşmeyen şarkıcı Teoman, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla takipçilerini geçmişe götürdü.

Şimdilerde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan ve Instagram’ında 451 bin takipçisi bulunan Teoman, hesabından gençlik yıllarına ait bir kareye yer verdi.

“EVE DÖNDÜĞÜMDE HAŞATIM ÇIKMIŞ OLUYOR

Lise eğitimini Ataköy Lisesi'nde tamamladıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümü'nü kazanan şarkıcı, öğrencilik yıllarını andığı kareye şu notu düştü:

"Para kazanmak için üniversite hazırlık, lise matematik dersleri vermeye başlıyorum. Hürriyet Gazetesi’ne ara sıra ilanlar veriyorum: ‘Boğaziçi matematik öğrencisinden, matematik, kimya vs...’ Fiyatım ucuz. Derslere çok çalışıp gidiyorum, ciddi ciddi ter döküyorum beni beğensinler diye. Görüntüm pek hocaya benzemiyor, aileler tereddüt ediyorlar beni görünce. Uzun saçlı ve çok gencim. Bazı öğrencilerimden sadece bir yaş büyüğüm. Ailelere, eğer çocukları dediklerimi dinlerler ve çalışırlarsa, kesin geçeceklerini, matematikte bilmediğim hiçbir şey olmadığını söylüyorum. TÜBİTAK bursumu da kullanıyorum bana inansınlar diye. Asıl istedikleri hocayı bulamamış bir sürü insan arıyor beni. İlk tercihleri değilim, zorda kalmışlar. Hangi saat olursa olsun kabul ediyorum dersleri. Bazı günler gece yarılarına kadar saatlerce, bir sonraki günün önemli sınavına çalıştırıyorum öğrencileri. Öyle günlerde, eve döndüğümde haşatım çıkmış oluyor. Bedenen ve zihnen."

Teoman öğretmenlik yaptığı yıllardan fotoğraf paylaştı, herkes aynı yorumu yaptı

TAKİPÇİLERİ YORUMSUZ BIRAKMADI

Para kazanmak için öğrencilik döneminde matematik dersi verdiğini açıklayan Teoman’a kullanıcılardan çok sayıda yorum geldi. Takipçileri ünlü şarkı için benzer yorumlar yaparak “Keşke Teoman’dan matematik öğrenme şansım olsaydı benim de” yorumları yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...