Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı sözleriyle gündemde… Açıklamaları tepki çekti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı sözleriyle gündemde… Açıklamaları tepki çekti

MAGAZİN Haberleri

Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran oyuncu Feyza Civelek, aldatma konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Civelek'in sözleri sosyal medya kullanıcılarından tepki çekti.

Adını Feriha Koydum dizisiyle yıldızı parlayan, şimdilerde Kızılcık Şerbeti’nin fettan gelini Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek, açıklamalarıyla gündeme oturdu.

Defne Samyeli'nin Youtube kanalına konuk olan Feyza Civelek, sözleriyle gündeme oturdu. Civelek, Kızılcık Şerbeti’nde izleyicileri yeni bölümlerde nelerin beklediğini, kariyerindeki gelişmeleri ve özel hayatı hakkında bilinmeyenleri Samyeli'ye anlattı.

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı sözleriyle gündemde… Açıklamaları tepki çekti

“İŞ KADINDA BİTİYOR”

Feyza Civelek, aldatma konusundaki düşünceleriyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Civelek, Defne Samyeli'nin "aldatma" sorusuna verdiği cevapla şaşırttı.

Ünlü oyuncu, “İş kadında bitiyor. Aldatmaması için kadın erkeğine her şekilde yetebilmeli. Ben de erkeğime yetecek bir kadın olduğumu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada gündem olan sözler, kullanıcılar tarafından eleştirildi. Birçok takipçi “Nilay bile daha mantıklı konuşuyor” , “Rolden çıkamamış belli ki” , “Rolünü fazla benimsemiş” tarzında yorumlar yaptı.

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı sözleriyle gündemde… Açıklamaları tepki çekti

İKİNCİ SEZONLA İLGİLİ İPUCU VERDİ

Kızılcık Şerbeti'nin senaristi Melis Civelek'in kızı olan Feyza Civelek, ikinci sezon hakkında da ipuçları verdi. Defne Samyeli'nin “Bizi neler bekliyor Kızılcık Şerbeti'nde?” sorusunun üzerine Civelek bombayı patlattı.

“Biliyorsunuz dizide hamileyim... Bebek doğduktan sonra belki başımı açmak gibi bir durum söz konusu olabilir. Başörtümü çıkartabilirim” dedi. Bunun aile tarafından nasıl karşılanacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Derleyen: Turkiyegazetesi.com.tr

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...