TikTok yıldızı Leah Smith genç yaşta hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
TikTok yıldızı Leah Smith genç yaşta hayatını kaybetti

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TikTok’ta 500 binden fazla takipçisi bulunan ve uzun süredir kanserle mücadele eden fenomen Leah Smith, 22 yaşında hayatını kaybetti. Genç kadının ölüm haberi kendi hesabında yayınlanan bir video ile duyuruldu.

İngiltere’nin Liverpool şehrinde yaşayan TikTok fenomeni Leah Smith, yaşama gözlerini yumdu. Smith’in ölüm haberi takipçilerini derinden sarstı. 

TikTok yıldızı Leah Smith genç yaşta hayatını kaybetti - 1. Resim

KANSERLE MÜCADELE EDİYORDU

Leah Smith’e 2019 yılında kemik kanseri teşhisi konmuştu. Smith, kemikleri ve yumuşak dokuyu etkileyen nadir bir kanser türü olan ‘Ewing Sarkomu’ nedeniyle hayatını kaybetti.

Takipçilerine hastalığıyla ilgili sık sık bilgi veren Smith'in ölümü, 500 binden fazla takipçisi olan TikTok hesabında yayınlanan bir video ile duyuruldu.

TikTok yıldızı Leah Smith genç yaşta hayatını kaybetti - 2. Resim

“ONU ÖZLEYECEĞİZ VE ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

Erkek arkadaşı Andrew genç kadının ölümünün ardından şunları söyledi: “Herkese teşekkür etmek istiyorum. Tüm yorumlarınız çok yardımcı oldu. Gerçekten de hepsini okudu ve söyledikleriniz tahmin ettiğinizden çok daha anlamlı. Hepimiz Leah'ı özleyeceğiz ve onu asla unutmayacağız.”

Annesi Vikki, daha önce TikTok'ta kızının sağlığıyla ilgili bir gönderi yayınlamış ve 'hareket edemediğini ve konuşamadığını' söylemişti. Kızının vefatının ardından ise "Önemli olan Leah'nın şu anda çok huzurlu olması, her zamanki gibi güzel görünüyor ve başucunda olup onu rahatlatmak için elini tutabildiğimiz için minnettarız" dedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...