‘Tuzak’ dizisi reytinglere yenik düştü… Fişi çekildi, final yapıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
‘Tuzak’ dizisi reytinglere yenik düştü… Fişi çekildi, final yapıyor

MAGAZİN Haberleri

TV8’den ekranlara gelen, başrollerinde Akın Akınözü ve Bensu Soral'ı buluşturan Tuzak dizisi final yapıyor. Reytinglere yenik düşen dizi, 13. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Yapımcılığını Acun Medya ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz, Naz Göktan, Eylül Su Sapan gibi isimlerin rol aldığı Tuzak dizisinden üzen haber geldi. Ekim ayında yayın hayatına başlayan dizinin Ocak ayında 13. bölümüyle final yapacağı öğrenildi.

FİNAL KARARI EKİBE RESMEN İLAN EDİLDİ

Ailesinin hayatını değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın hikayesini konu edinen Tuzak dizisi için final kararı geldi. Bu kararı yapım şirketi oyunculara yaptığı resmi açıklamayla duyurdu. Birsen Altunyaş’ın haberine göre, Tuzak dizisi ilk bölümünden beri reytinglerde beklentiyi karşılamadı. Dizinin yayın saati değişti. 30 Kasım Çarşamba gününden itibaren 22.30’a alınan dizi için ise final kararı da verildi. Alınan karar ekibe ilan edildi.

‘Tuzak’ dizisi reytinglere yenik düştü… Fişi çekildi, final yapıyor
Dizi, 1'den 6. bölüme kadar Çarşamba 20.00'de yayımlandı. 7. bölümden itibaren ise Çarşamba 22.30'da yayımlanmaya devam edecek.

13. BÖLÜMDE SON BULACAK

Aytaç Çiçek’in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı Tuzak, 13. bölümünde ekrana veda edecek. Kulislerde yer alan bilgiye göre, dizinin oyuncularına şimdiden yeni teklifler bile gelmeye başladı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
AYLA 4 Ocak 2023 21:27

Çok üzgünüm gerçekten çok kaliteli bir dizi yazık oldu ☹

Cengiz27 Aralık 2022 02:12

Eger star show kanal d veya atv de olsaydi bu dizi rekor kirardi, sorun tv8 de olmasi ve fazla taninmamasi, cok yazil, heyecanla bakiyordum hep

Feride 22 Aralık 2022 23:06

Son bölümde neden Meral Hanım öldürüldü çok saçma olmuş.kötülük nu kadar mı pirim yapıyor yazık ya

Sema 20 Aralık 2022 23:56

Gerçekten çarşambaya gününü iple çekiyorum. Cok guzel bir dizi. Bence devam etmeli.

Seçkin 8 Aralık 2022 18:34

Güzel bir dizi, keşke devam etse..

Serdar 8 Aralık 2022 01:42

Çok kaliteli bir dizi devam etsin çarşambayı iple çekiyorum

Filiz 7 Aralık 2022 22:54

İzledığım en iyi ve ilgi çekici bir dizi neden final veriyor

Ege 4 Aralık 2022 01:33

Tuzak dizisi bugüne kadar izlediğim dizilerden en iyisiydi neden kaldiriliyorki anlayamıyorum.sonucta çokta olmasa izleyen bir kitle var haksızlık.lytfen kaldirilmasin

Zülal 30 Kasım 2022 21:52

Neden bukadar kaliteli bir dizi kaldiriliyor çok üzüldüm yillardir tv seyretmezdim ama çarşambayi iple çekiyodum resmen

Sonraki Haber Yükleniyor...