Yasak Elma'da şok! Başrol oyuncusu diziye veda ediyor

Düzenleyen:
Yasak Elma'da şok! Başrol oyuncusu diziye veda ediyor

MAGAZİN Haberleri

Sezonlardır ilgi ile takip edilen fenomen dizi Yasak Elma'da beklenmedik bir veda yaşanacak. Başrol oyuncularından Berk Oktay, dizinin sezon finalinde kadrodan ayrılacak.

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen'in rol aldığı FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma, 13 Haziran'da sezon finali yaparak ekranlara yaz arası verecek. Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen dizinin, sezon finali olan 147. bölümünde bir ayrılık yaşanacak. 

 

BERK OKTAY YASAK ELMA'DAN AYRILIYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberi göre, 143. bölümü çekilen diziden ilk ayrılık haberi geldi. Savaşçı dizisinden ayrılıp Yasak Elma'ya dahil olan ve 2 başarılı sezon geçiren yakışıklı aktör Berk Oktay projeye veda edecek. Her sezon kadrosunda ayrılıklar yaşanan ve yeni oyuncuların dahil olduğunu Yasak Elma dizisinde başka vedaların yaşanıp yaşanmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...