Yasak Elma'da şoke eden ayrılık: Başrol oyuncusu kadrodan ayrılıyor

Düzenleyen:
Yasak Elma'da şoke eden ayrılık: Başrol oyuncusu kadrodan ayrılıyor

MAGAZİN Haberleri

5 sezondur yayınlanmaya devam eden ve reytinglerde üst sıraları bırakmayan Yasak Elma dizisinde beklenmedik bir veda yaşanacak. Başrol oyuncularından birinin kadrodan ayrılacağı öğrenildi.

Önümüzdeki günlerde sezon finali yapacak olan ve bir dahaki sezon ekranlarda olmaya devam edecek Yasak Elma dizisinden beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Berk Oktay'ın ardından dizinin başrol oyuncusu Şevval Sam'ın da kadrodan ayrılacağı iddia edildi.

ŞEVVAL SAM DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; sevilen diziye sezon sonunda Çağatay'a hayat veren yakışıklı oyuncu Berk Oktay'ın veda edeceği ortaya çıkmıştı. Oktay'ın ardından dizide Ender karakterine hayat veren Şevval Sam da kadrodan ayrılıyor. 

5 yıldır Yasak Elma'nın kadrosunda yer aldığı için müzik kariyerini aksatan Sam, diziden ayrılma kararı aldı. Sam'ın içine sinen bir proje olana kadar sahnelere devam edeceği de öğrenildi. Konuya ilişkin Sam ve yapım şirketinden henüz bir açıklama gelmedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...