Yasak Elma’dan ayrılacağı iddia edilen Şevval Sam’dan ilk açıklama: Durup dinlenmeye ihtiyacım var

Düzenleyen:
Yasak Elma’dan ayrılacağı iddia edilen Şevval Sam’dan ilk açıklama: Durup dinlenmeye ihtiyacım var

MAGAZİN Haberleri

5 sezondur reyting rekorları kıran fenomen dizi Yasak Elma’da beklenmedik bir veda yaşanacak. Başrol oyuncularından Şevval Sam’ın diziye veda edeceği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü oyuncu iddiaları ve konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Televizyonların fenomen dizisi haline gelen ve sosyal medyada özellikle yayınlandığı gün oldukça ses getiren Yasak Elma, bu defa sevenlerini üzecek bir haberle gündeme geldi.

Önümüzdeki günlerde sezon finali yapacak olan ve bir dahaki sezon ekranlarda olmaya devam edecek Yasak Elma dizisinden beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. 

Berk Oktay'ın ardından dizinin başrol oyuncusu Şevval Sam'ın da kadrodan ayrılacağı iddia edilmişti.

ŞEVVAL SAM YASAK ELMA'DAN AYRILIYOR MU? İLK AĞIZDAN AÇIKLAMA

Ender karakteri ile Yasak Elma’da başarıyla yer alan Şevval Sam, geçtiğimiz akşam verdiği konserde ayrılık iddialarına ilk kez cevap verdi.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sam, “Bu hafta benim için setin son haftası... Bir ara durup dinlenmeye ihtiyacım var” sözleri ile ayrılığı diziden ayrılacağını doğruladı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...