‘Yıldız De Bana’ yarışmasında daha yayınlanmadan jüri değişti: Kerem Alışık gitti, Zafer Algöz geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
‘Yıldız De Bana’ yarışmasında daha yayınlanmadan jüri değişti: Kerem Alışık gitti, Zafer Algöz geldi

MAGAZİN Haberleri

2023’e damga vurması beklenen Kanal D’nin yeni yarışma programı ‘Yıldız De Bana’ daha yayınlanmadan jüri değişikliğine gitti. Oyuncu Zafer Algöz, Kerem Alışık’ın yerine gelerek yarışmanın yeni jüri üyesi oldu.

Final yapmadan biten 'Arka Sokaklar' dizisinin yerine Cuma akşamları yayınlanması planlanan 'Yıldız De Bana' yarışması yaşanan jüri değişikliğiyle gündeme geldi.

YERİNE ZAFER ALGÖZ GELDİ

Kerem Alışık “Küheylan” adlı tiyatro oyununun yoğun provaları nedeniyle 31 Mart’ta ilk bölümü yayınlanması planlanan ‘Yıldız De Bana’ yarışmasından ayrılmak zorunda kaldı.  Alışık’ın yerine gelen isim ise Zafer Algöz oldu.

SEKTÖRE YENİ YÜZLER KAZANDIRACAK

Oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan yarışma merakla bekleniyor. Jüri koltuğunda Algöz’ün yanı sıra Büşra Pekin, Hülya Avşar ve Hamdi Alkan da yer alıyor.

Yarışmada 9 kadın, 9 erkek olmak üzere toplam 18 yarışmacı yer alacak. “Yıldız De Bana” önümüzdeki Cuma akşamı seyirciyle buluşacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...