Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan aile fotoğrafı

/ Kaynak: İHA
Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan aile fotoğrafı

Politika Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, yarın açıklayacağı seçim bildirgesi öncesinde ailesiyle kameralar karşısına geçti.

Çatı aday İhsanoğlu, yarın İstanbul'da düzenleyeceği basın toplantısına katılacak ailesi ile birlikte "aile fotoğrafı" çektirdi. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun eşi Füsun İhsanoğlu, oğulları Tuğrul İhsanoğlu, Aziz İhsanoğlu, Orhan İhsanoğlu ve gelini Başak İhsanoğlu ile birlikte yer aldığı fotoğraf, basınla da paylaşıldı. nbsp;3 erkek çocuğu sahibi olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun eşi Füsun İhasnoğlu, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu. Ailenin en büyük oğlu Tuğrul İhsanoğu ise Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Boston Üniversitesi'nde banka ve finans masterı yaptı, yurtdışında yaşıyor. nbsp; Ortanca oğul Aziz İhsanoğlu ise Northwestern Üniversitesi Endüstri Mühendisliğ'nden mezun olduktan sonra INSEAD'da işletme masterı yaptı. İstanbul'da yaşayan Aziz İhsanoğlu, finansal danışmanlık yapıyor. nbsp;En küçük oğul Orhan İhsanoğlu da University of Warwick'de Foundation'dan ardından da University of Kent İletisim Fakultesi'nden mezun oldu. Şu anda uluslararası ticaret alanında faaliyet gösteriyor. Ailenin tek gelini, Aziz İhsanoğlu'nun eşi Başak İhsanoğlu ise Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, New York Üniversitesi fikri mülkiyet hukuku sertifika programını ve Yale Üniversitesi ticaret hukuku programını tamamladı. İstanbul'da özel bir hukuk bürosunda çalışıyor.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...