HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İşte Deniz Baykal'ın 1 asır önceki hali

Kaynak: İHA
İşte Deniz Baykal'ın 1 asır önceki hali

Politika Haberleri  / İHA

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, partisinin Antalya İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Törende küçüklüğüne benzettiği bir çocuk için Baykal'ın, "İşte Bu Deniz Baykal'ın 1 asır önceki hali. Bak şuna çok benziyor" demesi renkli görüntülere sahne oldu.


İl binası önünde düzenlenen bayramlaşma törenine, CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, milletvekilleri Niyazi Nefi Kara,Çetin Osman Budak,Mustafa Akaydın,Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, eski milletvekilleri,parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Milletvekilleri sıradan tüm vatandaşlarla bayramlaştı. Baykal, toplu fotoğraf karesine girmekten kaçındı. Baykal, bayram tebriklerini kabul ederken kendisini bayramlaşan 15 yaşındaki Deniz Karateke'ye dönerek, "İşte bu Deniz Baykal'ın 1 asır önceki hali.Bak şuna çok benziyor" demesi gülüşmelere neden oldu.


Törende konuşan İl Başkanı Semih Esen, bayramlara yüklenebilecek sevgi,saygı,birlik ve hoşgörüyü bayramlaşma programında yaşadıklarını söyledi.


Türkiye'nin belirsiz bir süreçten geçtiğini kaydeden Esen, " Bayramdan sonraki işleyecek süreçte ülkemiz, partimiz ve halkımızı için hayırlı işlere vesile olmasını diliyorum. Tüm bayramlarda dargınların barışması, küslüklerin sona ermesi, sevginin ve saygının doruk yapması dileğiyle Antalya Cumhuriyet Partisi Teşkilatı olarak tüm emekçi kardeşlerimizin ve Antalya'nın bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...