HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

HDP'li başkanın evinden çıkanlara bak!

Kaynak: İHA
HDP'li başkanın evinden çıkanlara bak!

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Erzurum'da PKK terör örgütü yapılanmasına yönelik ve PKK terör örgüne yardım ve yataklık yaptıkları belirlenen 11 kişi gözaltına alındı.

Erzurum Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK terör örgütünün yapılanmasına ve PKK terör örgüne yardım ve yataklık yaptıkları belirlenen ilçe ve köy komitelerine yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda aralarında Köprüköy HDP ilçe Başkanı H.K.'nın ve Köprüköy DBP Başkanı N.Y'nın de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Köprüköy HDP ilçe Başkanı H.K.'nın ve Köprüköy DBP Başkanı (N.Y)'nin evlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman ile birlikte, HDP ilçe Başkanı H.K.'nın evinin bahçesinde bulunan arı kovanı içine gizlemiş vaziyette 1 adet Kaleşnikof silah ve 1 adet tabanca ile birlikte, bu silahlara ait mühimmat ele geçirildiği kaydedildi.
Gözaltına alınan şahıslarla ilgili Erzurum Köprüköy Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...