İşte AK Parti'nin son oy oranı

İşte AK Parti'nin son oy oranı

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Davutoğlu, AK Parti oylarının an itibariyle yüzde 44 bandına doğru yükseldiğini açıkladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu A Haber'de katıldığı canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
 
Tek başına iktidar hedeflediklerini belirten Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin oylarının an itibariyle yüzde 44 bandına doğru yükseldiğini söyledi.
 
Koalisyon görüşmelerine ilişkin MHP'den gelen açıklamalara cevap veren Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Sayın Bahçeli 4 şartlarını kabul edip etmeyeceğimizi bile sormadı” diye konuştu.
 
"Gündemimde koalisyon yok"
Başbakan Davutoğlu bir soru üzerine şunları kaydetti: "Anayasal görevini yaparken dahi geniş tabanlı hükümete katılmayacaksın, şimdi bir seçime giderken geniş tabanlı hükümetten bahsedeceksiniz. Çünkü biliyorlar, bu tavır MHP'ye daha doğrusu MHP'ye değil Bahçeli'ye ve şu anki yönetime ciddi bir prestij kaybettirdi. Bir de koalisyonu gündeme getirmeye çalışıyorlar. Şimdi ben bunu değerlendirmem, neden değerlendirmem çünkü benim gündemimde koalisyon yok, benim gündemimde tek başına AK Parti iktidarı var. Koalisyon 7 Haziran akşamı olan bir realiteydi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...