AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, görevi Belgin Uygur’a devretti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, görevi Belgin Uygur’a devretti

POLİTİKA Haberleri

Mahir Ünal'ın görevinden affını talep etmesi üzerine AK Parti Grup Başkanvekili'ğine Özlem Zengin getirildi. Özlem Zengin'in Genel Başkan Yardımcılığı görevi de Belgin Uygur’a kaldı. 

Özlem Zengin, Genel Başkan Yardımcılığı görevini Belgin Uygur’a devretti. AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Grup Başkanvekilliği görevinden "affını istediğini" açıklamıştı.  Mahir Ünal'dan boşalan Grup Başkanvekilliği görevine de Özlem Zengin getirildi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE BELGİN UYGUR GETİRİLDİ

Özlem Zengin’in yerine ise Genel Başkan Yardımcılığı görevine Belgin Uygur getirildi. AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen devir teslim töreni ile Özlem Zengin Genel Başkan Yardımcılığı görevini Belgin Uygur’a devretti.

BELGİN UYGUR KİMDİR?

1977 yılında Balıkesir’de doğan Belgin Uygur, 1995 yılında Bigadiç İmam Hatip Lisesini, 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 2001 yılından bu yana Balıkesir ilinde serbest avukat olarak çalıştı.

2017 – 2018 tarihleri arasında AK Parti Balıkesir Kadın Kolları İl Başkanlığı görevini sürdürdü. 27.Dönem  AK Parti Balıkesir Milletvekili seçildi.   AK Parti  7. Olağan Büyük Kongresi’nde MKYK Üyesi olarak seçildi. Uygur aynı zamanda, TBMM Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi olarak görev alıyor.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...