CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu noktayı koydu! Ekrem İmamoğlu İBB adayı olacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu noktayı koydu! Ekrem İmamoğlu İBB adayı olacak mı?

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP'deki değişim tartışmalarının taraflarından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun genel başkanlığa mı aday olacağı yoksa yerel seçimlerde İBB adayı mı olacağı merak konusuydu. Kemal Kılıçdaroğlu son noktayı koydu.

Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı, illerin belediye başkan adayları ise merak konusu olmaya devam ediyor. Büyükşehirlerde hangi isimlerin belediye başkan adayı olacağı konuşulurken CHP'den Ankara için açıklama gelmiş ve Mansur Yavaş ile yola devam edileceği belirtilmişti. Mansur Yavaş'ın açıklanmasının ardından gözler Ekrem İmamoğlu'na çevirilmişti. CHP lideri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden aday olacak mı? sorusuna cevap verdi. 

"GÖREVDE BAŞARILIYSA NEDEN DEĞİŞTİRİLSİN?"

Sözcü TV'den İpek Özbey'e konuşan Kılıçdaroğlu, 'Ekrem İmamoğlu da adayınız mı?' sorusuna, "Bir insan bir görevde başarılıysa, neden değiştirilsin? Elbette Ekrem İmamoğlu adayımızdır" cevabını verdi.

İTTİFAK AÇIKLAMASI: NEDEN GÜÇ BÖLÜNSÜN?

İttifak tartışmalarına da değinen CHP lideri, "Ben demokrasiden yana olanların birlikte hareket etmesi gerektiğine inanan bir insanım. Bu gün de böyleydi bugün de böyle... Millet İttifakı da demokrasiden yana olanların bir araya gelmesi üzerine inşa edilmiş bir ittifak. İttifak demek güç birliği demektir. Neden demokrasiden yana olanlar ayrışsın? Neden gücünü bölsün? Kaldı ki önümüzdeki süreçte bir yerel seçim var." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...