KESK, toplu iş sözleşmesine itiraz etti

KESK, toplu iş sözleşmesine itiraz etti

Politika Haberleri

KESK Ankara Şubeler Platformu, Toplu İş Sözleşmesine yönelik itiraz dilekçesini Devlet Personel Daire Başkanlığı'na verdi.

Kızılay Sakarya Caddesi'nde toplanan KESK üyleri Devlet Personel Daire Başkanlığı'na doğru yürüyüşe geçti. Daha sonra grup adına bir açıklama yapan İsmail Kaygusuz, kamu emekçilerinin ancak bir bölümünün aldığı komik çocuk ve eş yardımını tüm kamu çalışanları alıyormuş gibi açıklamalar yapıldığını vurgulayarak, "Memurun hiçbir sorunu çözülmedi. Hiçbir sosyal ve ekonomik talebi müzakere sürecinde gündeme dahi alınmadı. Yanına oturmaktan büyük keyif aldıkları, Çalışma Bakanı iş güvencemizi ortadan kaldıracağını her fırsatta tekrarlarken, bu konuda gıkını çıkarmayan bu yapı, türban gibi konuları kamu emekçilerin gündemi olarak kamuoyuna yutturmaya çalışmakla meşgul. Arkalarına büyük medya gücünü alan AKP ve memur kolu, günlerdir halkımıza ve kamu emekçilerine masal anlatmaya devam ediyorlar" diye konuştu. Yapılan açıklamaların ardından Devlet Personel Daire Başkanlığı'na dair itiraz dilekçesi verildi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...