Kılıçdaroğlu'nun fatura çağrısına Bülent Turan'dan yanıt: Bu iddia da yalanlandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu'nun fatura çağrısına Bülent Turan'dan yanıt: Bu iddia da yalanlandı

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun depremzedelerin faturalarına yönelik yaptığı çağrıya, AK Parti'li Bülent Turan'dan yanıt geldi. Bülent Turan, "Bu iddia da yalanlandı" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümete sosyal medya hesabından depremzedelere yönelik fatura çağrısında bulundu.

Kılıçdaroğlu kişisel sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda "Depremzedelerimize 3 ay erteledikleri elektrik faturalarını toplu kestiler. Aralarında 7 bin liraya varan rakamlarda fatura yolladıkları, uyuyacak çadır, yiyecek ekmek bulamayan, ağır kayıplar yaşamış vatandaşlarımız var. İnsafınız ve insanlığınız yok sizin. Allahtan korkun. O faturaları silin" dedi.

AK Parti'li Bülent Turan'dan, Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt gecikmedi.

"SONRA NEDEN YÜZDE 25'İ AŞAMIYORUZ DİYORLAR"

"BU İDDİA DA YALANLANDI"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Turan, "Bu iddia da yalanlandı! Türk siyasal hayatımızın en büyük sorunu; sorumsuz, anlık, iftira, yalan ve hakarete varan bu dil! Keşke böyle olmasa. Sonra neden yüzde 25’i aşamıyoruz diyorlar! Bu aziz millet bu ucuz dile pirim vermedi, vermeyecek" ifadelerini kullandı.

İşte Bülent Turan'ın paylaşımı;

Kılıçdaroğlu'nun fatura çağrısına Bülent Turan'dan yanıt: Bu iddia da yalanlandı

Bülent Turan'ın paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Kaynak: Haber Merkezi

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...