Orman'dan Federasyon'a ültimatom: 'TFF'yi göndeririz'

Orman'dan Federasyon'a ültimatom: 'TFF'yi göndeririz'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Futbol Federasyonu'na sert çıktı.

Federasyon'un uygulamalarını ve özellikle hakem atamalarını sert bir dille eleştiren Fikret Orman, "Bu sezon hakem hatalarından canımız çok yandı. Ligdeki bütün acemi hakemler bize verildi. Bu bariz hakem hataları olmasaydı Fenerbahçe ile şampiyonluk maçına çıkacaktık. Efendiliğimizi bozmayız ama sezon sonunda Federasyon'un bu durumunu mutlaka gözden geçireceğiz. Duyduğum rahatsızlık izah edilemeyecek boyutta.. Hakem hataları sanki bize yapılan bir operasyon gibi. Federasyon'un tutumu ve yaptırımlarından çok rahatsızız. Gerekirse haziran ayında karşılarına bayrak diker, bu federasyonu göndeririz" ifadelerini kullandı.
Derbinin favorisi yok
Fenerbahçe ile yapılacak derbi maçına da değinen Orman, derbi mücadelesinin kendine has bir havası ve senaryosu olduğunu ifade etti. Bu tür maçların favorisinin olmayacağını vurgulayan siyah-beyazlıların başkanı, "Oyuncularımız çıkıp oynayacaklar. Hakemin, maçın skoruna etki edecek bir hata yapmamasını temenni ediyorum" diye konuştu. İlk defa bu hafta sonu uygulanacak elektronik biletle ilgili soruyu yanıtlayan Orman, "Elektronik biletle ilgili bir kanun var. Taraftarlarımız tepki gösteriyor ama bu kaçılacak bir durum değil. Maça gitmek isteyen taraftarlarımız bu kartlardan almak zorunda. Beşiktaşlılardan takımımızı yalnız bırakmamalarını rica ediyorum. Fenerbahçe maçı için şu ana kadar 5 bin 500 bilet satılmış. Bu rakam çok düşük" diyerek sözlerini tamamladı.
HÜSEYİN?EROĞUL/TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...