E-bilet uygulamasına karşı çıkan çıkana

/ Kaynak: İHA
E-bilet uygulamasına karşı çıkan çıkana

SPOR Haberleri  / İHA

Samsunsporlu taraftarlar Söğütlü Bahçeli Çılgınlar ve Şirinler düzenledikleri ortak basın açıklamasında e-bilet uygulamasına karşı olduklarını söylediler.

Samsun'un İlkadım ilçesi Samsunspor Store önünde bir araya gelen Samsunspor taraftar grupları Söğütlü Bahçeli Çılgınlar ve Şirinler, e-bilet uygulamasından vazgeçilmesi çağrısında bulundular. Grup adına basın açıklaması yapan Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Soykan, "6222 sayılı Kanun çerçevesinde uygulamaya konulan e-bilet uygulamasının tribünleri ve tribüncülüğü bitirmeye yönelik olduğunu düşünüyor ve bu yanlıştan dönülmesini istiyoruz. Şehrimizde 75 liraya kombine kart alamayacak durumda olan arkadaşlarımız varken, e-bilet kartına 20 liralık yıllık aidat istenmektedir. Zoraki dayatılan bu uygulamayı kabul etmiyoruz. Tüm bu açıklamalar doğrultusunda e-bilet uygulamasından vazgeçilmesinin ülke futbolu ve futbolun rengi tribünlerin geleceği açısından gerekli olduğunu düşünüyor, yetkilileri göreve davet ediyoruz" dedi. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...