Milli Takım için devşirme yıldız

Milli Takım için devşirme yıldız

SPOR Haberleri

Dünya Şampiyonası'nda madalya hedefleyen Milli Takım oyun kurucu mevkii için de büyük düşünüyor...

Emporio Armani Jeans Milano'nun yıldız oyuncusu Keith Langford'un Türk statüsüne geçtiği ve basketbol milli takımımızda oynayacağı iddia edildi.

Sportando.com'da yer alan habere göre; Türk Pasaportu almak için başvuruda bulunan Langford'un evrakları tamamlandı. Galatasaray Liv Hospital ve Türkiye Basketbol Milli Takımı Coach'u Ergin Ataman'ın Türk pasaportu alan Langford'u Milli Takım'a çağıracağı iddia edilirken, önümüzdeki sezon Galatasaray Liv Hospital'da forma giyebileceğinin de altı çizildi.

30 yaşındaki Langford, bu sezon Armani Jeans Milano forması ile gösterdiği başarılı performansla Euroleague'de sayı krallığını elinde bulunduruyor.

Langford'la henüz kesin olarak anlaşma sağlanmadığını belirten Federasyon yetkilileri, ABD'li oyuncunun Türk pasaportu aldığı yönünde basında çıkan haberlerin doğru olmadığını açıkladı.

Federasyon, Los Angeles Lakers'ın İsrailli yıldızı Jordan Farmar'a ay yıldızlı formayı giymesi için teklif götürmüş, görüşmeler ücret nbsp;yüzünden nbsp;tıkanmıştı. İsrailli yıldızın menajeri Tolga Tuğsavul da "Henüz net bir yanıt vermedik" demişti.

Milli Takım İdari Menajeri Barbaros Akkaş ise, "Milli Takım formasını giydireceğimiz basketbolcuya para ödememiz düşünülemez. Bu yüzden Jordan Farmar'la görüşmeyi kestik" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...