Atletico Madrid 0-0 Chelsea (Atletico Chelsea özet)

Atletico Madrid 0-0 Chelsea (Atletico Chelsea özet)

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında oynanan Atletico Madrid Chelsea maçı 0-0 bitti. Atletico Madrid Chelsea maçı skoru, özeti ve önemli anları burada.

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Atletico Madrid Chelsea ile karşı karşıya geldi. 40 yıllık aranın ardından finale adını yazdırmayı hedefleyen Atletico Madrid'de sakatlıktan yeni kurtulan Arda yedek beklerken, yerine Diego ilk 11'deydi. Milli oyuncumuz yedek başladığı karşılaşmanın 60. dakikasında oyuna girdi. Mourinho-Simeone kapışması nedeniyle de merakla beklenen Chelsea'nin nbsp;tam anlamıyla 'Çanakkale geçilmez' savunması yaptı.

Dörtlü defansın önünde stoper orjinli David Luiz ve defansif orta saha oyuncusu Obi Mikel'i oynatan Chelsea'nin Portekizli hocası Jose Mourinho, karşılaşmanın ikinci yarısında tamamen kendi yarı sahasına kapandı ve Atletico ataklarına karşı kalesini kalabalık bir defans hattıyla korudu.

Atletico'da rakip defansı açması beklenen Diego ile sezonun Avrupa'daki en önemli forvetlerinden Diego Costa, İngilizlerin katı defansı karşısında etkisiz kaldı.

İlk yarıda en dikkat çekici olay 20. dakikada omzunun üzerine ters bir şekilde düşen Maviler'in kalecisi Cech'in sakatlanarak yerini Schwarzer'a bırakmasıydı. 41 yaşındaki kaleci yarı final seviyesinde forma giyen en yaşlı kaleci oldu.

Milli yıldızımız Arda Turan, 60. dakikada Diego'nun yerine oyuna girdikten sonra Atletico'yu hareketlendirse de 'mavilerin' katı defansı yine çözülmedi ve karşılaşma başladığı gibi noktalandı. Karşılaşmanın tamamında sahasını 11 kişiyle kapatan Chelsea, önemli bir pozisyon vermeden mücadeleyi tamamladı.

Artık finalist 30 Nisan Çarşamba günü Stamford Bridge'te oynanacak rövanşın ardından belli olacak ve finale yükselecek takım belli olacak. nbsp; nbsp;

Bu arada rövanşta cezalı duruma düşen Chelsea'den Lampard ve Mikel ile Atletico'dan Gabi forma giyemeyecek. Sakatlanıp Terry nbsp; ve Cech'in durumları ise henüz belli değil...

VİCENTO CALDERON'DA TANIDIK YÜZLER
şampiyonlar ligi'nde Atletico Madrid ile Chelsea arasında oynanan yarı final ilk mücadelesini Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Şansal Büyüka ve TFF eski yöneticilerinden Serdar Güzelaydın, Vicento Calderon'da izlediler. nbsp; nbsp; nbsp;

nbsp;Atletico Madrid 0-0 Chelsea (Atletico Chelsea özet)

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...