Webo iddialı: Tek başıma yeterim

Webo iddialı: Tek başıma yeterim

SPOR Haberleri

Afrika Kupası başladığında F.Bahçe'nin tek forveti olarak sorumluluk yüklenecek olan Kamerunlu oyuncu, "Bu sezon da formanın hakkını vereceğim" dedi.

Dünya Kupası'nın ardından Kamerun Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Pierre Webo, artık tamamen Fenerbahçe'ye odaklandığını söyledi. Takıma bir an önce katılabilmek için tatilini bile erken noktalayan ve adeta koşarak Topuk Yaylası'na gelen tecrübeli golcü, şimdiden yeni sezona hazır olduğunu dile getirdi. Kendisini gayet iyi hissettiğini ifade eden Webo, "Benim için sanki sezon hiç bitmedi. Şampiyonluğun hemen ardından Dünya Kupası'nda mücadele ettim. Ama antrenmanları bile çok özledim. Sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum" dedi. Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu ve bunun da başarıyı getirdiğini belirten 32 yaşındaki golcü, "Kamptan fotoğrafları görünce dayanamıyordum. Arkadaşlarım da 'gel' diyorlardı. Daha fazla bekleyemedim ve geldim. Gerçekten çok özlemişim" diye konuştu.

Artık her şey nbsp;çok daha güzel olacak

Sow ve Emenike, Afrika Kupası'na gittiğinde takımın tek golcüsü olarak kalacak Pierre Webo, "Sanırım geçen sezon iyi işler yaptım. Belki diğer arkadaşlarım kadar süre almadım ama görev verildiğinde hocamı mahcup etmedim. Aynı şekilde devam edeceğim. Fenerbahçe formasının değerini çok iyi biliyorum ve bunun hakkını vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın" dedi. "Geçen sezon sakatlıklar nedeniyle bazı maçlara forvetsiz çıktık ama bu bizim şampiyonluğumuza engel olmadı" ifadesini kullanan Kamerunlu oyuncu, "Takım içinde müthiş bir kenetlenme var. Herkes birbirine yardım ediyor, fedakarlık yapıyor. Forvetler gol kurtarıyor, defanslar gol atıyor. Bu birliktelik bizi zirvede tutuyor. Bu sezon her şey daha da güzel olacak" iddiasında bulundu.

SOW'DAN ŞİKÂYETÇİ!
Arkadaşlarını özlediği için tatilini kısa kesip kampa katılan Webo, Moussa Sow'dan şikâyetçi oldu. "Musa benim kardeşim" diyen Kamerunlu, "Ben onu her yerde savunuyorum, sahip çıkıyorum. Ama antrenmanda herkes karşıma geçiyor, bana şaka yapıyorlar, bir bakıyorum Sow da onların arasında gülüyor" sözleriyle Senegalli yıldıza takıldı.

WEBO'DAN İNCİLER
Kupa havası başka
Dünya Kupası'nda boy gösteren Webo, futbolun zirvede oynamanın bambaşka olduğunu söyledi. Ev sahibi Brezilya ile oynadıkları maçı eşi ve çocuklarının da tribünden izlediğini belirten tecrübeli oyuncu, "Benim için çok özeldi. Tarif edilemez bir duygu yaşadım" dedi.

Favorim çubuklu

Yeni sezon formalarını çok beğendiğini dile getiren Webo, "Hepsi birbirinden güzel ama benim favorim çubuklu" dedi. Kamerunlu golcü, "Çubuklu forma Fenerbahçe'nin en çok bilinen forması. Ben de çubukluyu giyince Fenerbahçeli olduğumu daha çok hissediyorum" yorumunu yaptı.

M.EMİN ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...