Sneijder'in 2019 planı

Sneijder'in 2019 planı

SPOR Haberleri

Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers, Sneijder'in Galatasaray ile olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatmak istediğini söyledi.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, sarı-kırmızılı kulüple sözleşme uzatmayı istediklerini söyledi. Albers, "Sneijder'in 2016'ya kadar sözleşmesi var ama 3 sezon daha Galatasaray'da kalabilir. Sanırım Başkan Ünal Aysal da buna sıcak bakıyor. Muhtemelen Wesley'in sözleşmesini uzatacağız" diye konuştu. Guido Albers, "Dünya Kupası'nda belli bir aşamadan sonra ve şampiyona sonrası Monaco başta olmak üzere birçok kulüp Wesley için beni aradı. Ancak kendisi bunları değerlendirmek istemedi. Sneijder, İstanbul'u ve Galatasaray'ı çok seviyor. Galatasaray'da futbol hayatının sonuna kadar kalmayı düşünebilir" dedi. Hollandalı yıldızın menajeri, "Dünya Kupası'ndan kalma küçük bir sakatlığı vardı ama şimdi çok iyi durumda" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...