Bilic, Londra'da takımın başında olacak mı?

Bilic, Londra'da takımın başında olacak mı?

SPOR Haberleri

Arsenal maçında tribüne gönderilen Slaven Bilic, UEFA talimatları gereği çok büyük ihtimalle deplasmadaki mücadelede takımın başında olamayacak.

Arsenal maçının son dakikasında tribüne gönderilen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA talimatları gereği çok büyük ihtimalle deplasmadaki mücadelede takımın başında olamayacak.


Karşılaşmanın hakemi Milorad Mazic tarafından 90+4. dakikada tribüne gönderilen Slaven Bilic, UEFA talimatları gereği çok büyük ihtimalle rövanş maçında kulübede yer alamayacak.


UEFA talimatlarına göre, Disiplin Komitesi aksi bir karar vermediği halde; bir futbolcu veya kulübede yer alan bir yetkili oyun dışına gönderildiği anda otomatik olarak bir sonraki maçta cezalı duruma düşüyor. nbsp;
nbsp;
Hakemin raporuna göre Bilic'in cezasının artma ihtimali de bulunuyor.
nbsp; nbsp;
Disiplin Komitesi'nin Biliç'in cezalı olmadığına karar vremesi içinse, Beşiktaş'ın itirazda bulunması bunun da kabul edilmesi gerekiyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...