Dinamo, Anderlecht'i kolay geçti

Dinamo, Anderlecht'i kolay geçti

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında Dinamo Moskova, Anderlecht'i 3-1 mağlup etti ve adını bir üst tura yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında Rus temsilcisi Dinamo Moskova ile Belçika ekibi Anderlecht karşı karşıya geldi. Khimki Arena'da oynanan ve Norveç Futbol Federasyonu'ndan Svein Oddvar Moen'in düdük çaldığı karşılaşmada sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 3-1'lik skor ile Dinamo Moskova oldu.
Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 47. dakikada Aleksey Kozlov, 64. dakikada Artur Yusupov ve 90. dakikada Kevin Kuranyi kaydederken, konuk takımın tek sayısı ise Aleksandar Mitrovic'ten geldi.
Alınan bu sonucun ardından ilk maçta rakibi ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Dinamo Moskova, adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. Anderlecht ise Avrupa'ya veda etti.
Belçika temsilcisi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da bulunduğu D Grubu'nu 3. sırada tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...