Trabzonspor'a 3 yıllık imza atan Mbia iddialı konuştu

Trabzonspor'a 3 yıllık imza atan Mbia iddialı konuştu

SPOR Haberleri

"Taraftarın hayallerini gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım. Takımda kaliteli isimler var. Hedefe ulaşacağız"

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Kamerunlu futbolcu Stephane M'bia Etoundi ile sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma'nın hazır bulunduğu imza töreninde M'bia, basın önünde 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Transferde emeği geçenlere teşekkür eden M'bia, "En iyi şekilde antrenmanlar yapıp en iyisini Trabzonspor'a vermek istiyorum. Burada olduğum için mutluyum. Taraftarın hayallerini gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım" dedi. Hedefledikleri amaca, projelere ulaşmak için herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını anlatan M'bia, "Hayalimizdeki amaçları gerçekleştireceğimize inanıyorum" ifadesini kullandı. Bordo-mavili oyuncu, Trabzonspor'da çok kaliteli oyuncular bulunduğunu, takımın bu yıl, geçen sezonki pozisyonunun üzerinde ligi bitireceğine inandığını sözlerine ekledi.
Değerli bir oyuncu ile anlaştık
Süleyman Hurma ise çok önemli ve değerli bir oyuncuyla anlaştıklarını belirterek, "Avrupa'nın önemli kulüpleriyle yarıştık ama Trabzonspor da Avrupa'da ismini duyurmuş, Avrupa kupalarında önemli işler yapmış, Türkiye'yi çok ciddi temsil etmiş büyük bir kulüp. Büyük bir kulüp gibi adının anıldığı oyuncuyu transfer etmeyi başardı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Böyle değerli bir oyuncunun, takıma ciddi katkı sağlayacağını ifade eden Hurma, "İnşallah arkadaşlarıyla uyum içerisinde Trabzonspor camiası ve taraftarlarının beklediği önemli başarılarla buluşmayı becerir " diye konuştu.
Kadro dışı kalanlara gün doğdu

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Ersun Yanal'ın istifasının ardından kadro dışı bırakılan oyuncuların Hollanda kampına götürüleceğini söyledi. Hurma, "Yeni gelecek teknik direktörümüzle de mutlaka bir toplantı yapıp bütün oyuncuları özellikle ben görmek istiyorum. Mümkün olduğu kadar hepsine tekrar bir şans vermeyi arzu ediyorum. Oyuncu kaybetmek gibi bir lüksümüz söz konusu değil şu anda" diye konuştu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...