Beşiktaş'ın tecrübeli hocası yine parlatıyor

Beşiktaş'ın tecrübeli hocası yine parlatıyor

SPOR Haberleri

Kerim, Oğuzhan, Cenk Tosun, ve Eslem as oyuncuların tahtını sallamaya başladı

HÜSEYİN?EROĞUL
Genç futbolcuların gelişimini hızlandırarak Türk futboluna sayısız yıldız kazandıran Şenol Güneş bu özelliğini Beşiktaş'ta da ortaya koyuyor. Geçtiğimiz yıllarda Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Volkan Şen, Ozan Tufan gibi isimleri yıldız haline getiren Beşiktaş Teknik Direktörü, siyah-beyazlı genç isimlere de etki etmeye başladı. Almanya ve Avusturya kamplarında hücum ağırlıklı antrenmanlar yaptıran siyah-beyazlı takımın teknik patronunun ilk etki ettiği isimler ise Cenk Tosun ile Oğuzhan Özyakup oldu. Forvetteki etkili oyunu, pasları ve attığı gollerle güven veren Cenk Tosun, ortaya koyduğu performansla Güneş'in aklına çift forvetli sistemi bile getirmeyi başardı. nbsp;
Oğuzhan'da ışık var nbsp;
Güneş'in etkisini hissettirdiği bir diğer isim de Beşiktaşlı taraftarların hâlâ patlama yapmasını beklediği Oğuzhan Özyakup oldu. Yetenekleriyle izleyenleri kendine hayran bırakan ancak bir türlü tribünlerin istediği performansı ortaya koyamayan Ozzy, Güneş'in gelişiyle birlikte kendini bulmaya başladı. İtalyan ekipleri tarafından bir süredir göz hapsinde olan genç oyuncunun sezon başı hazırlık kamplarında dikkat çeken en önemli özelliği iş disiplinini yükseltmesi oldu. Fizik olarak daha güçlü hale gelen ve ikili mücadelelerde yıkılmamayı başaran Oğuzhan Özyakup, ön libero ve forvet arkasındaki etkili oyunuyla Sosa'nın tahtını sallamaya başladı. Güneş'in etsinin hissedildiği diğer isimler ise Kerim Frei, Milosevic ve Gökhan Töre olurken, genç oyuncu Eslem Öztürk de geleceğe dair umut verdi.
YILDIZ YETİŞTİRİYOR
Trabzonspor ve Bursaspor'da görev yaptığı dönemlerde Türk futboluna birçok önemli yıldız kazandıran Şenol Güneş, bu özelliğini Beşiktaş'ta gösteriyor. Tecrübeli teknik adamla birlikte Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup ve Cenk Tosun'un performansı bir hayli arttı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...