"Nerede sıfır tolerans"

"Nerede sıfır tolerans"

SPOR Haberleri

Mahmut Uslu, dopingli çıkan Fred'in rövanşta da forma giymesi nedeniyle UEFA'ya tepki gösterdi, "Platini sürekli sıfır tolerans diyor.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Copa America'da doping maddesi kullandığı tespit edilen Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı futbolcusu Fred'in rövanş maçında da forma giymesi nedeniyle UEFA Başkanı Michel Platini'yi sert sözlerle eleştirdi.
Uslu, Platini'nin FIFA Başkanlığına aday olduğu ve oy uğruna Fenerbahçe'nin kaderiyle oynadığını belirtti.
Uslu, "Herhangi bir Türk oyuncusu aynı durumda olsa biz oynatabilir miydik? Platini'ye bir kez daha soruyorum. Her toplantıda söylüyor, sıfır tolerans, sıfır tolerans... Burada en önemlisi de doping. Brezilya Federasyonu dopingi açıkladı. Benim bildiğim kadarıyla, Brezilya, FIFA'nın bu meşhur rüşvet operasyonunun içinde olduğu için bilmiyorum diyor. Platini de FIFA başkanlığına aday şu anda" diye konuştu.
3 Temmuz sürecini de hatırlatan sarı-lacivertli yönetici şöyle devam etti:
"Sıfır tolerans denen şey sadece bize uygulanıyor. 3 Temmuz'da mahkemeler bile bitmeden Avrupa kupalarına gönderilmedik. Nereden baksanız 75-80 milyon euro kayıp demek. Allah'tan büyük taraftar, kongre üyeleri Fenerbahçe'ye sahip çıktı. Fred konusunda Türkiye olarak tavır koymak lazım UEFA'ya. Brezilya Milli Takımı oyuncusu olması beni ilgilendirmez. Ceza almaması için emek veriliyor herhalde. Platini de FIFA başkanı olmak istiyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...