'Derhal istifa etmelidir'

'Derhal istifa etmelidir'

SPOR Haberleri

F.Bahçe, TFF Başkan Vekili İbrahim Usta'yı istifaya davet etti: "Usta 'Şike süreci bitmemiştir' diyor.

Fenerbahçe yönetimi, "Şike süreci bitmemiştir" diyen Futbol Federasyonu Başkan Vekili İbrahim Usta'ya büyük tepki gösterdi. Sarı-lacivertli ekip, "Tarafsız olamam" diyen Usta'yı istifaya çağırdı. Resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: TFF Başkan Vekili Sayın İbrahim Usta'nın basına yansıyan açıklamaları kamuoyunun malumudur. Tepe yönetiminde görev yaptığı kurumun kanununu, ana statüsünü bilmeyen Sayın Usta'nın, Türk futboluna hangi değeri, nasıl kazandırabileceği bizim için büyük bir soru işaretidir. Sözde şike sürecinin, devlet içinde örgütlenen paralel yapının bir kumpas çalışması olduğu bugün hemen hemen bütün unsurları ile ortaya çıkmıştır. Bu kumpası kuran ve uygulayan kamu görevlilerinin tamamı görevden alınmış, büyük bir kısmı tutuklanmış, bir kısmı ise arkasına dahi bakmadan ülkeden kaçmıştır." nbsp;


Sonuna kadar takipçisiyiz nbsp;
Kuşkusuzdur ki kumpasa ortak olan tüm paydaşlar, yargı ve tarih önünde yaptıklarının hesabını bir gün mutlaka verecektir. Fenerbahçe Spor Kulübü ve taraftarları bu kişilere sorulacak hesabın takipçisi olacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...