Hollanda galibiyeti Avrupa basınında

/ Kaynak: İHA
Hollanda galibiyeti Avrupa basınında

SPOR Haberleri  / İHA

A Milli Takım'ın Hollanda'yı 3-0 mağlup etmesi Avrupa basınında da geniş yer buldu.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Grup Elemeleri 8. maçında dün Konya'da karşılaştığı Hollanda'yı 3-0 mağlup eden Türkiye, 3. sıraya yükseldi. Puanını 12'ye yükselten ay-yıldızlı ekip, kalan iki maçından 4 puan alması halinde play-off oynama hakkı elde edecek.

ARDA TURAN'A ÖVGÜ

Millilerin Hollanda karşısında aldığı farklı galibiyet Avrupa basınında da geniş yer buldu. Barcelona'da forma giyen Arda Turan'ın golünün Türkiye'ye grupta ilham verdiğini yazan İngiliz The Guardian Gazetesi, yıldız oyuncunun performansıyla beğeni topladığını da belirtti.

"TÜRKİYE HOLLANDA'YI EZDİ"

Hollanda'nın yüksek tirajlı gazetesi De Telegraaf ise, "Türkiye karşısında kırmızıya boyandık" başlığı ile duyurduğu haberinde Hollanda'nın gruptan çıkabilmesinin güç olduğunu yazdı. İsveç'in Expressen gazetesi haberi "Hollanda fiyaskosu" olarak okuyucularına sunarken, Aftonbladet gazetesi ise Türkiye'nin oynadığı futbolla Hollanda'yı ezdiğine vurgu yaptı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...