Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de 7 puan ve averajla lider durumda bulunan sarı-lacivetliler, yarınki maçta Kasımpaşa karşısında 3 puan arayacak

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftaya averajla lider giren  Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında kazanarak, puan cetvelindeki yerini korumayı  hedefliyor.
Ligin ilk 3 maçlık bölümünde 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan  toplayıp, aynı puana sahip Trabzonspor'un averajla önünde yer alan  sarı-lacivertliler, Kasımpaşa deplasmanında 3 puan arayacak. 
Süper Lig'de 13 maçtır kaybetmeyen, en son yenilgisini geçen sezonun  24. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği (2-1) karşısında yaşayan Fenerbahçe,  yenilmezliğini de korumaya çalışacak. 
Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında yarın saat 21.00'de Kasımpaşa Recep  Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak maçı, hakem Deniz Ateş Bitnel yönetecek.
 
Stoper sıkıntısı  
Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan savunma oyuncuları Bruno Alves,  Abdoulaye Ba ve Simon Kjaer karşılaşmada forma giyemeyecek. Teknik direktör Vitor Pereira'nın bu üç futbolcunun yokluğunda yarın  stoper mevkisinde Michal Kadlec ve Mehmet Topal ikilisine görev vermesi  bekleniyor. 
Portekizli teknik adam, takım kadrosunda bulunan 21 yaşındaki Hakan  Çinemre'ye de şans verebilir. Spor Toto Süper Lig'de daha önce hiç görev almayan  genç futbolcu, 2013 yılında profesyonelliğe adım attığı sarı-lacivertli formayla  sadece Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 kez sahaya çıktı.
Alves'in sağ üst ön adalesinde, Ba'nın kasığında, Kjaer'in de ayak  bileğinde sakatlığı bulunuyor.
Bu arada sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Gökhan  Gönül, teknik direktör Pereira'nın tercih etmesi halinde forma giyebilecek  durumda. Geçen sezondan kalan cezayı tamamlayan Caner Erkin'in de kadroda yer  alması bekleniyor. 
Sarı-lacivertlilerin Liverpool'dan kiraladığı Lazar Markovic, ilk kez  sarı-lacivertli formayı giymek için Pereira'dan şans bekleyecek. 
Fenerbahçe'nin, Kasımpaşa karşısında muhtemel 11'i şöyle:
Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Kadlec, Caner Erkin,  Nani, De Souza, Ozan Tufan, Diego, Van Persie, Fernandao.
 
Kasımpaşa cephesi  
Lige yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde iyi bir başlangıç  yaparak ilk 2 maçını kazanan Kasımpaşa da Fenerbahçe karşısında 3 puan  hedefliyor. Son hafta Gençlerbirliği'ne tek golle kaybeden lacivert-beyazlı  takımda zorlu maç öncesi 3 eksik var. Orhan Şam, İsmail Ayaz ve Ferhat Kiraz  maçta forma giyemeyecek. 
Kasımpaşa'nın Fenerbahçe karşısındaki muhtemel 11'i şöyle: Isaksson, Veysel Sarı, Omeruo, Titi, Bozhikov, Tunay Torun, Donk,  Castro, Aydın Yılmaz, Scarione, Eren Derdiyok. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...