Galatasaray'da eleştiriler yükseliyor

Galatasaray'da eleştiriler yükseliyor

SPOR Haberleri

Transfer sezonunun ardından alınan kötü sonuçlar taraftarı çileden çıkartırken Atletico Madrid mağlubiyeti öfkeyi daha da artırdı.

Taraftarlar 2-0'lık karşılaşma sonrası uzatma dakikalarında yönetimi istifaya davet etti.
Maç sonunda ise sarı-kırmızılı oyuncuların, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na büyük isyanı vardı.
Geçen sezonun yıldızı ve oyuna girdikten sonra gidişatı değiştiren Yasin Öztekin, "İkinci yarıda geçen sene olduğu gibi kanatları kullandık ve ve bize daha çok yakışıyor. Bence böyle daha iyiyiz" diyerek genç teknik adama mesaj gönderdi.
Muslera ise; "Atletico'ya gereğinden fazla saygı duyduk" sözleriyle sahaya sürülen takımı eleştirdi.
Kendisinin yerine Emre Çolak'a şans verilmesine Rodriguez'in tepkisi ise; "Mutsuzum. Hocamızın verdiği bir karar. Bugüne kadar kötü oynamadım" oldu.
Kendisini oyuna aldığı için Hamzaoğlu'na teşekkür eden Sinan Gümüş de; "İlk yarıdan dersler çıkarmak lazım" ifadesini kullandı.
Devre arasında kendisine sorularak sağ beke konulan Denayer ise; "Ben stoperim. Benim en sevdiğim mevki stoper" diyerek defansın sağında oynatılmasına tepki gösterdi.Kaynak:Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...