Deila'nın Van Persie korkusu!

Deila'nın Van Persie korkusu!

SPOR Haberleri

Celtic Teknik Direktörü Ronny Deila, yaklaşan Avrupa Ligi karşılaşması öncesinde Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ligde Hearts ile golsüz berabere kalan Celtic'in hocası Ronny Deila, "Molde karşısında aldıkları sonucun ardından karşımızda intikama aç bir takım bulacağız. Fenerbahçe çok kaliteli bir takım. Çok enteresan bir karşılaşma olacak. Bu heyecan verici maçı sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.
 
'Cezalandırmazsanız, cezayı keserler'
 
Ajax ile deplasmanda yaptıkları maçtan bir puanı kaptıklarına dikkat çeken Deila, evlerindeki ilk maçta ise hedeflerinin üç puan olduğunu söyledi, "Hearts maçında sahaya yansıttığımız oyun, perşembe günü bizim için yeterli olacak. Sadece biraz daha etkili olmamız gerekecek. Avrupa arenasında daha dikkatli olmalısınız çünkü burada cezayı daha çabuk keserler. Aynı şekilde siz de fırsatını bulur bulmaz rakibinize cezayı kesmelisiniz" şeklinde konuştu.
 
'Fenerbahçe baskıyı görecek'
 
40 yaşındaki Deila şunları söyledi: "Fenerbahçe kendi sahasında her daim baskılı oynayan bir ekip, tıpkı bizim de kendi evimizde olduğu gibi. Bu yüzden burada onlar bu baskıyla başa çıkmak zorunda olacaklar. Türkiye'de lige iyi başladılar. Zirvedeler. Ancak herkes bir maç kaybedebilir. Bizim için önemli olan kendimizi bu maça en iyi şekilde hazırlamak. Eğer kendi futbolumuzu sahaya yansıtırsak, onları mağlup etmek için iyi bir şans yakalayacağız".
 
'Van Persie bela olur'
 
Sarı-lacivertlilerin yıldız golcüsü Robin van Persie'ye özel bir paragraf açan Norveçli teknik adam şöyle konuştu: "Van Persie bu sezon şu ana kadar nasıl oynadı görmedim. Bu hafta oturup maçlarını izlemem gerek. Ancak şunu biliyoruz ki eğer iyi günündeyse Hollandalı müthiş bir topçu. Eğer bizim maçta da iyi gününde olursa defansımızın başına büyük bela olacaktır".

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...