Yasin net konuştu: 3 puan istiyoruz

Yasin net konuştu: 3 puan istiyoruz

SPOR Haberleri

Galatarasaray'ın başarılı oyuncusu Yasin Öztekin Astana maçı öncesi açıklamalarda bulundu

"Psikolojik açıdan iyi durumdayız. Kolay bir süreçten geçmedik. Etkilenmemiz çok doğal. Kulübümüz için doğru işler yaptığımızı düşünüyoruz. Bu işi en iyi bilenlerin ve en yakınımızdakilerin bile bile eleştirileri dokunuyor ama sorun değil. Biz işimizle ön plana çıkan insanlarız. Bundan sonra eleştirenlere işimizle yanıt vereceğiz. İnşallah Allah da bizi bu yolda mahcup etmez." "Oyuncular her karşılaşmaya aynı şekilde çıkamayabilir ama bu Şampiyonlar Ligi maçı ve onlar her şeyin bilincindeler. Bugüne kadar maçlarımız zor geçti. Saha şartları ve diğer etkenlerden dolayı kolay olmasını beklemiyoruz. İlk hedef oyunun kontrolünü elimizde tutmak." 


Yasin: Ben solda rahatım
Basın toplantısına katılan Yasin, "Son maçta solda oynadım. Kendimi daha rahat hissettim ama hocamın görev verdiği yerde oynarım. Astana'dan puan veya puanlar almak istiyoruz" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...