HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

2 maça soruşturma başlattı

/ Kaynak: İHA
2 maça soruşturma başlattı

SPOR Haberleri  / İHA

Atletico Madrid-Benfica maçında çıkan olayları ve Lokomotiv Moskova-Skenderbeu karşılaşmasında yapılan tezahüratlar nedeniyle soruşturma başlattı.

UEFA, Şampiyonlar Ligi'ndeki Atletico Madrid-Benfica maçında çıkan saha olayları ve Avrupa Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova-Skenderbeu karşılaşmasında yapılan ırkçı tezahüratlar nedeniyle soruşturma başlattı.

Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid-Benfica karşılaşmasında, Benfica taraftarının neden olduğu saha olayları ve Atletico Madrid taraftarının merdiven boşluğunu işgal etmesi nedeniyle UEFA soruşturma başlattı. Mücadelede Benfica taraftarları, sahaya ve Atletico Madrid taraftarlarına doğru meşaleler fırlatmış, bazı taraftarların yaralanmasına sebebiyet vermişti.

UEFA, Avrupa Ligi'nde oynanan Lokomotiv Moskova-Skenderbeu maçında da Lokomotiv Moskova taraftarının yaptığı ırkçı tezahüratlar nedeniyle soruşturma başlattı. Mücadelede ev sahibi ekip rakibini 2-0'lık skorla mağlup etmiş ve maçın bitiş düdüğü ile Lokomotiv Moskova taraftarları ırkçı tezahüratlarda bulunmuştu.

Lokomotiv Moskova ve Skenderbeu'nin mücadele ettiği H Grubu'nda Beşiktaş da yer alıyor.

UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu'nun vereceği kararların 15 Ekim'de açıklanacağı bildirildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...