İlhan Cavcav'dan teröre tepki

İlhan Cavcav'dan teröre tepki

SPOR Haberleri

İlhan Cavcav, Ankara Tren Garı'nın önünde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için eşiyle ağladıklarını söyledi.

İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın olduğu  saatlerde evinde bulunduğunu ifade ederek, "Öğrendikten sonra televizyonun  başında hüngür hüngür ağladım, hem ben ağladım hem eşim ağladı. Böyle bir acıyı  Allah bu ülkeye bir daha göstermesin, yaşatmasın. Ölenlere Allah'tan rahmet,  ailelerine sabır, yaralılara acil şifa diliyorum" diye konuştu. 
 
"Gönül yorgunuyum" 
 
Cavcav, 80 yaşına geldiğini ve 37 yıldır başkanlık yaptığını  belirterek, "Bu kadar sene hizmet ettim ama şu son zamanlarda hakikaten bayağı  yorgunum yani gönül yorgunuyum" dedi. 
 
Yaşadığı yorgunluğun, kırmızı-siyahlı takımın ligdeki durumuna ilişkin  olmadığına dikkati çeken Cavcav, "Bu ve önceki sezonlar bir sürü adam aldık,  hepsinden zarar gördük" şeklinde konuştu. 
 
İnsan olduğunu ve hatalar yaptığını dile getiren Cavcav, "Ben insana  inanırım, hatam insana inanmak. Eskiden kendim gidip oyuncu izleme imkanına  sahiptim. 3-4 sene evvel bir ameliyat geçirdim ve gidemiyorum. Değer verdiğim  inandığım insanları kulübün başına getirdim ama hep yanaklarımdan öpüldüm.  Yorgunluğum bundan, gönül yorgunuyum" ifadelerini kullandı. 
 
İlhan Cavcav, "Gençlerbirliği denilince akla ne gelir?" sorusuna, "37  senedir her gün Gençlerbirliği'nin selamını veriyorsun. Gençlerbirliği denilince  aklıma, evvela ben geliyorum" yanıtını verdi. 
 
Kırmızı-siyahlı camia ve yönetim kurulunda da kendisi gibi kulübü  seven çok değerli insanların bulunduğunu vurgulayan Cavcav, şöyle devam etti: 
 
"Gençlerbirliği tarihi olan bir kulüp, büyüklerimize saygısızlık etmek  istemem. Kolay değil, sene 1978, sene 2015. Kendi kendime sorduğumda da  Gençlerbirliği denilince aklıma önce kendim geliyorum. 37 sene, dile kolay... Her  gün Gençlerbirliği'nin selamını veriyorsun." 
 
Gençlerbirliği'nden A Milli Futbol Takımı'na tebrik
 
Gençlerbirliği Kulübü, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na  (EURO 2016) doğrudan katılım hakkı elde eden A Milli Futbol Takımı için tebrik  mesajı yayımladı. 
 
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın imzasıyla yayımlanan  kutlama mesajında, şu ifadeler kullanıldı: 
 
"Barışa, birlikteliğe, ülke olarak sevinmeye ve kenetlenmeye çok  ihtiyaç duyduğumuz böylesi günlerde; 2016 Avrupa Şampiyonası vizesini direkt  alarak, bizleri bir araya getiren, ülke olarak kenetleyen ve sevince boğan, TFF  Yönetim Kurulu'nu, teknik heyet ve döktükleri alın terleriyle hak ettikleri  alkışı alan futbolcularımızı canı gönülden tebrik ederiz." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...