Pereira, yenilen goller sonrası oyundan düşen futbolcularını uyardı

Pereira, yenilen goller sonrası oyundan düşen futbolcularını uyardı

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin hocası, “Saha içinde birbirinize destek olmalısınız. Her zaman ilk golü biz atamayabiliriz. Konsantrasyonunuz bozulmamalı” dedi

M.EMİN ULUÇ

Kayserispor deplasmanında üç puan mücadelesi verecek olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira futbolcularına önemli uyarılarda bulundu. Yarınki karşılaşmadan mutlaka üç puanla ayrılmaları gerektiğini söyleyen Portekizli teknik adam, yardımcılarıyla son 5 resmi maçla ilgili detaylı analizi oyuncularına anlattı. Pereira özellikle saha içinde futbolcuların birbirlerine destek olmamalarından dolayı sıkıntılar yaşandığını belirterek, saha içinde yardımlaşma, pozisyon alma ve çıkışlardaki hataları tek tek gösterdi. Portekizli teknik adam “Birbirinize her zaman destek olmalısınız. Rakibimiz karşısında geriye de düşebiliriz. Konsantrasyonunuzu çabuk kaybediyorsunuz. 90 dakika boyunca kesinlikle disiplinden kopmamalısınız” dedi.
Stoper uyumu istiyor
Son 5 resmi maçta kalesinde gördüğü 11 gölün 6'sını korner, serbest vuruş ve penaltıdan gelmesi nedeniyle Portekizli teknik adam antrenmanlarda savunma oyuncularına özel çalışmalar yaptırıyor.  Kademe hatalarına ve duran top zafiyetlerine özel çalışmalarla çözüm bulmayı planlayan Pereira, idmanlarda stoperlere ceza alanına yapılan ortalar, yüksek toplar, defansın arkasına atılan derinlemesine pasları engellemek adına çeşitli içeren çalışmalar yaptırıyor. Böylece stoperler arasındaki uyumun artırılması hedefleniyor. Pereira orta saha oyuncuları Diego Ribas, Josef de Souza, Mehmet Topal, Meireles'in şut kabiliyetlerinden mümkün olduğunca yararlanmak istiyor. Portekizli teknik adam, bu oyunculardan hücuma daha fazla destek vermelerini ve şut imkânlarında kaleye şut atmalarını talep etti. 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...